Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Pisin käsittelyaika [max_handling_time], lyhyin käsittelyaika [min_handling_time]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Lyhyin käsittelyaika [min_handling_time]- ja pisin käsittelyaika [max_handling_time] ‑määritteillä voit lisätä mainoksiin ja maksuttomiin listauksiin käyttäjille tarkempia tietoja tuotteen saapumisajasta määränpäähän. Käsittelyajat tarkoittavat pisintä ja lyhyintä aikaa tilauksen tekemisen ja tuotteen lähettämisen välillä.

Sisällys

Käyttö

OptionalValinnainen

Lyhyin käsittelyaika [min_handling_time]- ja pisin käsittelyaika [max_handling_time] ‐määritteillä voit ilmoittaa tuotteillesi käsittelyajan. Käytä niitä [shipping]-määritteen lisäksi, kun haluat ilmoittaa toimitustiedot tuotteille. Näitä määritteitä voi käyttää toimitus [shipping] ‑määritteen alimääritteiden lyhyin käsittelyaika [min_handling_time] ja pisin käsittelyaika [max_handling_time] sijaan.

Jos käsittelyjat on ilmoitettu sekä itsenäisinä määritteinä että toimitus [shipping] ‐määritteen alimääritteinä, alimääritteitä käytetään. Lue lisää toimitus [shipping] ‑määritteestä.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää määritteiden ja niiden arvojen lisäämisestä.

Tyyppi Numero (kokonaisluku)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TVS) 1
XML (syötteet) <g:min_handling_time>1</g:min_handling_time>
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TVS) 3
XML (syötteet) <g:max_handling_time>3</g:max_handling_time>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Käytä arkipäiviä. Jos asiakas esimerkiksi tekee tilauksen tiistaina ja toimitus lähtee varastolta viimeistään perjantaina, pisin käsittelyaika on 3 päivää.

Huom. Arkipäiviä ovat oletusarvoisesti päivät maanantaista perjantaihin, mutta voit valita Kauppiaskeskus-tililläsi arkipäiviksi myös viikonloput.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Jos tuotteesi ovat aina valmiina lähetettäväksi samana päivänä kuin tilaus tehdään, lisää luvuksi 1. Tilauksen pisimmän käsittelyajan arvon on oltava vähintään 1.
  • Jos tuotteesi eivät välttämättä ole valmiina lähetettäväksi samana päivänä, lisää luvuksi 1 tai suurempi. Sinun on lisättävä luvuksi 1 tai sitä suurempi luku, jos esimerkiksi sallit tilausten tekemisen aukioloaikojen jälkeen.
  • Jos haluat lisätä tietyn luvun sijaan vaihteluvälin, voit käyttää pisin käsittelyaika [max_handling_time]- ja lyhyin käsittelyaika [min_handling_time] ‑määritteitä yhdessä. Jos et halua kertoa vaihteluväliä, jätä lyhyimmän käsittelyajan määrite pois.
  • Jos haluat toimitusnopeuden näkyviin mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa, käytä toimituksen alimääritteitä käsittelyajalle ja kuljetusajalle erillisten määritteiden sijaan. Lue lisää toimitus [shipping] ‑määritteestä.