Frequentie van feedupdates voor productvoorraad van winkels in de buurt

Als u uw gebruikers optimaal van dienst wilt zijn, moet u uw feed met lokale productvoorraad dagelijks uploaden, zodat de winkelvoorraad en prijzen (optioneel) correct worden getoond.

Voordelen

Met correcte online voorraadgegevens helpt u klanten en verbetert u de merkassociatie. Correcte gegevens zorgen er ook voor dat gebruikers erop vertrouwen dat het product waarnaar ze op zoek zijn in de winkel beschikbaar is wanneer ze daar aankomen.

De frequentie van feedupdates wijzigen

Als u er zeker van wilt zijn dat uw feed met lokale productvoorraad correcte informatie laat zien, moet u misschien de frequentie van de feedupload updaten. U kunt de frequentie waarmee u de feed met lokale productvoorraad updatet in Merchant Center wijzigen met geplande ophaalbewerkingen. U kunt uw feed automatisch op regelmatige tijden uploaden in plaats van handmatige feeduploads uit te voeren. Meer informatie over het indienen van feeds via gepland ophalen