I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Matchat lager: produkt

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Produktinformation krävs för alla produkter i ditt lokala lager. Varje unikt id i lagerflödet för lokala produkter bör matcha ett id i det lokala produktflödet.

Fördelar

Vi kan visa annonser för lokala butikslager och gratisannonser för produkter i ditt lokala lager som har produktinformation. Det betyder fler möjligheter att generera trafik till butiken när en kund i närheten är på jakt efter de produkter du erbjuder.

Så söker du efter matchade lager

Kontrollera att varje unikt id i lagerflödet för lokala produkter också finns i det lokala produktflödet.