In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Overeenkomende voorraad: product

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Productinformatie is vereist voor elk product in uw winkelvoorraad. Elke unieke id [id] in uw feed met lokale productvoorraad moet overeenkomen met een id [id] in uw feed met informatie over producten die in de winkel worden verkocht.

Voordelen

We kunnen advertenties met informatie over de winkelvoorraad en gratis vermeldingen weergeven voor producten in uw lokale voorraad die productinformatie bevatten. Hierdoor krijgt u meer mogelijkheden om verkeer naar uw winkel te leiden wanneer een klant in de buurt op zoek is naar uw producten.

Op overeenkomende voorraad controleren

Controleer of elke unieke id [id] in uw feed met lokale productvoorraad ook aanwezig is in uw feed met informatie over producten die in de winkel worden verkocht.