Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Matchet lager: Produkt

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Produktoplysninger er obligatoriske for alle produkter i dit lokale butikslager. Hvert unikt id [id] i dit feed for lokal lagerstatus skal matche et id [id] i dit lokale produktfeed.

Fordele

Vi kan vise annoncer for lokalt butikslager og gratis fortegnelser for de produkter i dit lokale butikslager, der har produktoplysninger. Det betyder, at du øger chancen for at drive trafik til din butik, når en kunde i nærheden shopper efter dine produkter.

Sådan tjekker du for matchet lager

Tjek, at hvert unikt id [id] i dit feed for lokal lagerstatus også findes i dit lokale produktfeed.