I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Tilgjengelighet for produktlager

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Tilgjengeligheten for produktlageret ditt gjenspeiler statusen for de forskjellige produktene basert på hvor mange du har på lager.

Slik fungerer det

Varelager klassifiseres i én av følgende kategorier basert på tilgjengelighet og antall for varelageret i butikk:

• På lager: Varer du har tre eller flere av.
  • Begrenset antall på lager: Varer du har to eller færre igjen av.
  • Vises og kan bestilles: Varer som er utstilt i en butikk, men som ikke kan kjøpes umiddelbart, f.eks. store møbler eller andre størrelses- eller fargevarianter av utstillingsmodellen.
  • Ikke på lager: Varer du ikke har flere igjen av (antall er angitt som 0). Vi viser ikke annonser for varer i butikk for disse varene.

Merk: Varelageret klassifiseres basert på den laveste verdien mellom tilgjengelighet og antall.

Fordeler

For å gi kundene en god brukeropplevelse må du sørge for å oppgi riktig produktlagerinformasjon. Når informasjonen er riktig, kan du vise produktene du selger i butikk, på Google, og dermed øke trafikken til butikken din.

Slik viser du riktig tilgjengelighet av produktlageret

Bruk disse retningslinjene for å holde tilgjengelighetsstatusen for produktlageret oppdatert:

• Legg til manglende verdier for produktene eller produktlageret i de aktuelle feedene, eller juster informasjonen om tilgjengelighet i feedene etter behov.
  • Sjekk at «vises og kan bestilles» er tillatt for kontoen din i det aktuelle landet. Finn ut mer om «vises og kan bestilles»