In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Beschikbaarheid van voorraad

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

De beschikbaarheid van voorraad laat gebruikers de status van uw producten zien op basis van het aantal exemplaren dat u van een product op voorraad heeft.

Hoe het werkt

Uw voorraad wordt in een van de volgende categorieën ingedeeld op basis van beschikbaarheid en aantal in de productvoorraad van winkels in de buurt:

• Op voorraad: Artikelen waarvoor het productaantal 3 of meer is.
  • Beperkte voorraad: Artikelen waarvoor het productaantal 2 of minder is.
  • Kan alleen worden besteld: Artikelen die in de winkel worden weergegeven, maar niet onmiddellijk voor aankoop beschikbaar zijn, zoals grote meubels of verschillende maten en kleuren van een showmodel.
  • Niet op voorraad: Artikelen waarvoor het productaantal 0 is. Voor deze artikelen geven we geen advertenties met informatie over de winkelvoorraad weer.

Opmerking: Bij de classificatie van voorraad is de beschikbaarheid of het aantal met de laagste waarde doorslaggevend.

Voordelen

Als u klanten optimaal van dienst wilt zijn, moet u zorgen dat ze correcte voorraadinformatie te zien krijgen. Met correcte informatie kunt u lokale producten op Google weergeven die verkeer naar uw winkel leiden.

Hoe u de voorraadbeschikbaarheid kunt verbeteren

Gebruik deze richtlijnen om uw voorraadbeschikbaarheid actueel te houden:

• Voeg ontbrekende producten of voorraadwaarden toe aan de bijbehorende feeds of pas waar nodig de gegevens voor beschikbaarheid in uw feeds aan.
  • Ga na of uw account Kan alleen worden besteld toestaat voor het betreffende land. Meer informatie over Kan alleen worden besteld