I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tilgængelighed for lager

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Din lagertilgængelighed afspejler status for dine produkter til brugerne ud fra, hvor meget af et produkt du har på lager.

Sådan fungerer det

Lageret er klassificeret i en af følgende kategorier baseret på tilgængelighed og mængde på dit lager for lokale produkter:

• På lager: Varer, der har mængder på 3 varer eller mere.
  • Begrænset lager: Varer, der har mængder på 2 varer eller mindre.
  • Udstillet bestillingsvare (ODO, on display to order): Varer, der vises i butikken, men ikke er umiddelbart tilgængelige for køb, f.eks. store møbler eller andre størrelser og farver af en udstillingsmodel.
  • Ikke på lager: Varer, der er markeret med mængden 0. Vi vil ikke vise annoncer for lokalt butikslager for disse varer.

Bemærk: Lager er klassificeret ud fra den laveste værdi af din tilgængelighed og mængde.

Fordele

For at levere en optimal kundeoplevelse skal du sørge for at give nøjagtige lageroplysninger. Nøjagtige oplysninger hjælper dig med at vise lokale produkter på Google, der genererer trafik til din butik.

Sådan forbedres lagertilgængeligheden

Brug disse retningslinjer for at holde din lagertilgængelighed opdateret:

• Tilføj manglende produkter eller lagerværdier til de tilsvarende feeds, eller juster tilgængelighedsdataene i dine feeds efter behov.
  • Sørg for, at din konto tillader udstillede bestillingsvarer for det pågældende land. Få flere oplysninger om udstillede bestillingsvarer