I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Find og løs problemer med tilbud, der allerede er gennemgået

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du forsøger at uploade et feed med en promovering, der tidligere er blevet gennemgået, får du sandsynligvis vist fejlmeddelelsen "Et tilbud, der allerede er gennemgået, kan ikke opdateres". Denne fejl opstår, når du forsøger at opdatere en godkendt promovering. Du kan løse dette problem på følgende måde:

Gennemgå din promoveringsstatus

1. Klik på Marketing i navigationsmenuen på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Promoveringer.
  2. Tjek, om der står "Godkendt" eller "Afvist" i kolonnen Status for politik.
  3. Hvis statussen for en promovering er "Godkendt", er det stadig muligt at redigere de fleste af den pågældende promoverings oplysninger ved hjælp af værktøjet til promoveringsoprettelse. Hvis status er "Afvist", skal du klikke på talebobleikonet i kolonnen Status for politik for at få flere oplysninger. Der vises et pop op-vindue med oplysninger om status for gennemgangen.
  4. Klik på Se status for gennemgangen. Anmod om en gennemgang af dine problemer.

Opret en ny promovering

Kopiér oplysningerne fra den oprindelige promovering, og foretag derefter de ønskede ændringer. Sørg for at bruge et nyt promotion_id. Promoveringen bliver uploadet i vores system som en ny promovering og går igennem de 2 trin i gennemgangsprocessen igen.