In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Problemen oplossen met aanbiedingen die al zijn beoordeeld

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als u een feed probeert te uploaden met een promotie die eerder is beoordeeld, ziet u waarschijnlijk de foutmelding 'Kan een aanbieding die al is beoordeeld niet updaten'. Deze fout treedt op als u een goedgekeurde promotie probeert te updaten. Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

Check uw promotiestatus

1. Klik in uw Merchant Center-account in het navigatiemenu op Marketing en dan op Promoties.
  2. Controleer in de kolom Beleidsstatus of er Goedgekeurd of Afgekeurd staat.
  3. Als de promotie de status Goedgekeurd heeft, kunt u de meeste gegevens van deze promotie nog steeds bewerken met de promotiebuilder. Als de status Afgekeurd is, klikt u voor meer informatie op de tekstballon in de kolom Beleidsstatus. U krijgt een pop-upvenster met informatie over de beoordelingsstatus.
  4. Klik op Beoordelingsstatus bekijken. Een beoordeling aanvragen voor problemen met promotie- of productgegevens

Een nieuwe aanbieding maken

Dupliceer de gegevens uit uw oorspronkelijke promotie en breng de gewenste wijzigingen aan. Gebruik een nieuwe promotion_id. De promotie wordt als een nieuwe promotie naar ons systeem geüpload en doorloopt opnieuw het beoordelingsproces van 2 stappen.