I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Få flere klik med Muligheder

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Øg trafikken til dine annoncer og gratis fortegnelser med Muligheder – en sektion i Merchant Center, der er dedikeret til at hjælpe dig med at forbedre dit feed og dine kampagner. Under Muligheder kan du se kort med tilpassede anbefalinger baseret på dine nuværende Merchant Center-produktdata og kampagner i Google Ads.

I denne artikel beskrives det, hvordan funktionen Muligheder fungerer, og hvordan du bruger den.

Sådan fungerer Muligheder

Med Muligheder genereres der automatisk anbefalinger på baggrund af din kontos effektivitetshistorik, dine kampagneindstillinger og tendenser på Google. Anbefalingerne kan muligvis øge din effektivitet. Muligheder adskiller sig fra Diagnostik. Mens fanen Diagnostik viser dig produkttilbud, som har modtaget advarsler eller afvisninger, viser Muligheder dig produkter, som sandsynligvis vil medføre en målbar stigning i trafikken, hvis du foretager dig noget i den forbindelse.

Muligheder viser dig, hvilke produkter du med fordel kan foretage ændringer i med henblik på at nå ud til flere kunder med din annonce eller gratis fortegnelse, og hvordan du bruger penge mere effektivt på dine kampagner. Du kan f.eks. se et kort med et estimat på yderligere 500 klik, hvis du tilføjer et manglende billede.

Hvert kort giver dig anslåede metrics for effekt og oplysninger om, hvordan du udnytter muligheden. På hvert mulighedskort kan du se:

• Anslået stigning i ugentlige klik: Viser antallet af yderligere ugentlige klik, som de berørte produkter kan opnå.
Estimater for forventet antal ugentlige klik beregnes ved at bruge dine berørte produkters tidligere effektivitet og lignende produkter, der er tilgængelige på Google i øjeblikket. Et produkt kan betragtes som lignende, hvis det har et matchende GTIN, en relateret produkttitel, en tilsvarende Google-produktkategori eller andre lignende identifikationsdata.
  • Anslået indsats: Den omtrentlige indsats til håndtering af muligheden. Nogle anbefalinger kan tage et par minutter at gennemføre, mens andre kan tage længere tid.
  • Afhængigt af mulighedstypen kan du enten se:
    • Antal berørte produkter: Dette er antallet af produkter, der kan opnå fordele ved muligheden, eller som er berørt af det viste problem. Husk, at du kan løse problemerne for nogle få produkter eller for så mange, du vil, men det estimerede antal klik og omkostninger er baseret på resultaterne ved løsning af problemer ved alle berørte produkter.
    • Anslået effekt på pris: Effekten, det vil få på prisen at udnytte muligheden på kortet. Dine omkostninger kan svinge med dette beløb.

Husk, at de reelle metrics for effekt kan afvige fra estimaterne på grund af ændringer i Google Ads-kampagneindstillinger, budgetter, bud, markedet og auktion eller sæsonudsving.

Når du klikker på Se mulighed på kortet, kan du se:

• En liste over de berørte produkter eller kampagner. For nogle muligheder får du vist en liste over de 15 mest berørte produkter, også den anslåede stigning i det ugentlige antal klik pr. produkt, når du løser problemet. For andre kan du se en liste over de berørte kampagner.
  • Dato for generering af mulighed: Du kan se, hvornår muligheden blev opdateret, og hvor mange timer det er siden.

De kort, du ser, opdateres flere gange om dagen. Hvis du ikke kan se nogen kort, kan det skyldes, at der ikke er nok oplysninger til at vise en mulighed på det pågældende tidspunkt, eller at der ikke er nogen problemer med dine produktdata. Hvis der ikke er nogen muligheder, kan du prøve igen senere.

Muligheder for konti for flere kunder

Muligheder er også tilgængeligt for konti for flere kunder (MCA'er). Siden Muligheder på dine konti for flere kunder viser den samlede effekt af at handle på muligheden. Klik på kortet for at se antallet af berørte underkonti og deres navne. Derefter kan du enten klikke på sælgeren eller kampagnen for at se muligheden på den relevante underkonto.

Tilgængelige kort

Produktdatamuligheder

Produktdatakort giver dig oplysninger om manglende eller forkerte produktdata. Hvis du løser disse problemer, kan det bidrage til at gøre dine data mere nøjagtige og hjælpe Google med at vise dit produkt oftere. Du kan se muligheder såsom:

• Manglende GTIN eller ISBN: Tilføj et GTIN eller ISBN for at identificere dit produkt og holde dine produkter godkendte.
  • Pris stemmer ikke overens: Afstem priserne i dine produktdata med dem på din landingsside for at sikre, at dine produkter forbliver godkendte.
  • Manglende køn: Tilføj kønsbaserede oplysninger, så vi kan vise dit produkt til den rigtige målgruppe.
  • Manglende aldersgruppe: Tilføj oplysninger om aldersgruppe for at hjælpe os med målrette dine produkter bedre.

Kampagneanbefalinger

Du kan også få vist anbefalinger, som også vises på siden Anbefalinger på din Google Ads-konto. Disse anbefalinger er relateret til dine bud og kan hjælpe dig med at få flere eksponeringer og klik.Her er nogle eksempler:

• Sænkning af bud: Få flere klik for den samme eller en lavere pris på kampagner, der er begrænset af et budget.
  • Budgetforhøjelse: Vis dine annoncer oftere, og få flere klik.

Husk! Der er en vis forsinkelse mellem Google Ads og Merchant Center, så anbefalingen opdateres muligvis ikke med det samme. Du kan dog se, hvornår anbefalingen sidst blev opdateret. Få flere oplysninger om Anbefalinger i Google Ads

Find siden Muligheder

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Stigning i navigationsmenuen, og klik derefter på Muligheder.
  3. Du får vist alle tilgængelige muligheder for din konto i sektionen Startside.

På startsiden for Muligheder får du vist de otte vigtigste muligheder, der er tilgængelige for din konto i øjeblikket. Hvis du vil se yderligere muligheder, skal du klikke på knappen "Vis flere" nederst på siden.

Brug Muligheder

Sådan anvender du en mulighed

Muligheder vedr. datakvalitet:

1. På kortet skal du klikke på Se mulighed. Kortet viser de 15 mest berørte varer, og du kan også klikke på knappen Download som CSV for at se en liste over de 1.000 mest berørte varer.
  2. Opdater dine produktdata efter behov.

Kampagnemuligheder:

1. Klik på Se mulighed på kortet. Find den berørte kampagne, som du vil justere, i tabellen, og klik på Se i Google Ads.
  2. Foretag justeringer på din Google Ads-konto.

Hvis du ikke har adgang til de berørte kampagner, vises følsomme oplysninger såsom pris og kampagnenavn ikke.

Sådan arkiverer du en mulighed

Det er dig, der kender dine produkter og mål bedst. Hvis et kort ikke virker relevant for dig eller passende for dine mål, kan du flytte det til dit arkiv. Vælg Vækst i navigationsmenuen, klik derefter på Muligheder, og vælg den indstilling, der passer til dine behov.
  • Flyt til mit arkiv: Dette kort flyttes til sektionen Arkiv på siden Muligheder. Du kan altid flytte det tilbage til startsiden, når du er klar til at gøre noget ved det.
  • Flyt til mit arkiv, indtil muligheden bevirker et højere antal klik: Du er interesseret i dette kort, når det får en større effekt. Kortet vises igen, når den potentielle effekt er omkring det dobbelte antal klik af det, som kortet viser på det tidspunkt, hvor du flytter det til arkivet.
  • Rapportér en fejl: Fortæl os, om dette kort er nyttigt for dig, og hvorfor.

fanen Arkiv kan du se årsagen, du har valgt, til at flytte kortet væk fra din startside. Hvis du ændrer mening, kan du klikke på Flyt til startside.

Alle brugere på en enkelt Merchant Center-konto vil kunne se de samme muligheder, men arkivering er tilpasset din brugerkonto, så du kan arkivere muligheder uden at fjerne dem fra andre brugeres startsider.