I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Vilkår for bruk for Google Kundeanmeldelser

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Les de aktuelle vilkårene for bruk av Google Kundeanmeldelser som gjelder for landet du bor i.