I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Nøyaktighet

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du mener at en deltaker av Google Kundeanmeldelser bryter en av retningslinjene nedenfor, kan du gi oss beskjed ved å fylle ut skjemaet for rapportering av brudd på retningslinjene for Google Kundeanmeldelser, slik at vi kan undersøke dette nærmere.

Påstander fra deltakere

Innholdet ditt skal være sannferdig, riktig og oppdatert hver gang det vises til brukerne.

Dette gjelder for, men er ikke begrenset til, konkurransemessige påstander, superlativer, tilbud, rabatter og priser. Retningslinjene dekker også uverifiserte tilbud og påstander som vitenskapelig sett er umulige eller på andre måter er villedende for brukerne.

• Alle påstander fra deltakerne må understøttes av fakta.
  • All prisinformasjon må være i samsvar med lokale lover og regler om inkludering av avgifter, frakt og andre aktuelle kostnader.

Interessekonflikt

Deltakerne kan ikke oppmuntre, påvirke, belønne eller forsøke å overtale kunder for å få dem til å gi gode vurderinger, positive svar på undersøkelser eller andre tilbakemeldinger i forbindelse med Google Kundeanmeldelser.