Tarkkuus

Jos uskot, että joku Googlen asiakasarvostelujen osallistuja rikkoo jotakin alla mainituista käytännöistä, ilmoita siitä meille täyttämällä Googlen asiakasarvostelujen rikkomusilmoituslomake, jotta voimme selvittää asian.

Osallistujan väitteet

Aina kun sisältösi näytetään käyttäjälle, sen tulee olla totuudenmukaista, tarkkaa ja ajantasaista.

Esimerkkejä väitteistä ovat kilpailevat väitteet, superlatiivit, tarjoukset, alennukset ja hinnat. Tämä käytäntö kattaa myös vahvistamattomat tarjoukset ja väitteet, jotka ovat joko tieteellisesti mahdottomia tai muulla tavalla käyttäjiä harhaanjohtavia.

• Kaikkien osallistujan väitteiden on perustuttava faktoihin.
  • Hintatietojen on sisällettävä paikallisten säädösten mukaisesti verot, toimituskulut ja muut soveltuvat maksut.

Eturistiriita

Osallistujat eivät saa rohkaista, pyytää tai taivutella asiakkaita jättämään suotuisia arvioita, suotuisia kyselyjä tai muuta palautetta Google-asiakasarvostelujen yhteydessä tai palkita heitä siitä.