Nøjagtighed

Hvis du mener, at en af Google Kundeanmeldelsers deltagere handler i strid med en af nedenstående politikker, skal du informere os ved at udfylde formularen vedr. rapport om overtrædelse af Google Kundeanmeldelser, så vi kan undersøge sagen.

Deltagerpåstande

Dit indhold skal være sandt, nøjagtigt og opdateret, hver gang det vises for brugerne.

Påstande omfatter, men er ikke begrænset til, konkurrencepåstande, superlativer, tilbud, rabatter og priser. Denne politik omfatter også ubekræftede tilbud og påstande, der enten er videnskabeligt umulige eller på anden måde er vildledende for brugerne.

• Alle deltagerpåstande skal være faktuelt begrundede
  • Alle prisoplysninger skal overholde de lokale bestemmelser vedrørende tilføjelse af afgifter, forsendelse og andre gældende afgifter

Interessekonflikt

Deltagerne må ikke tilskynde eller opfordre til, påvirke eller belønne kunder for at give positive bedømmelser, fordelagtige undersøgelser eller anden feedback i forbindelse med Google Kundeanmeldelser.