In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Google-merk

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als u denkt dat een deelnemer aan Google Klantenreviews in strijd handelt met een van de onderstaande beleidsregels, laat het ons dan weten door het meldingsformulier voor Google Klantenreviews-overtredingen in te vullen, zodat we dit kunnen onderzoeken.

Academische hulpmiddelen

Google Klantenreviews verbiedt reclame voor academische hulpmiddelen die oneerlijke academische voordelen opleveren. Dit omvat het vooraf verkrijgen van examenvragen, een academische paper die door iemand anders is geschreven, inleveren als uw eigen werk, of services voor het afleggen van examens (waarbij iemand anders in uw plaats het examen aflegt).

HAAT EN GEWELD

Google verbiedt het aanprijzen van haatdragende of gewelddadige ideeën, zoals:

• Content met negatieve uitlatingen over een organisatie, persoon of groep mensen.
  • Content met negatieve uitlatingen over een beschermde groep. Een beschermde groep onderscheidt zich op basis van een van de volgende criteria: ras of etnische afkomst, huidskleur, nationaliteit, geloof, lichamelijke beperking, geslacht, leeftijd, veteranenstatus, seksuele geaardheid of geslachtsidentiteit.
  • Pogingen de geschiedenis te herschrijven terwijl dit in strijd is met het belang van een beschermde groep.
  • Het oproepen tot zelfbeschadiging en geweld tegen mensen of dieren.

Hoe verschilt dit beleid per land?

Australië

In Australië accepteert Google Klantenreviews geen reclame voor content met negatieve uitlatingen over groepen die zich onderscheiden op basis van de volgende criteria, zoals vastgelegd in de Australische wet:

• Politieke opvattingen
  • Huwelijkse staat
  • Familieverantwoordelijkheid of gezinsstatus
  • Werkstatus
  • Besmet met HIV of AIDS
  • Irrelevante informatie met betrekking tot strafbladen
  • Irrelevante medische informatie
Duitsland

In Duitsland accepteert Google Klantenreviews geen reclame voor scientology.

Gevoelige kwesties

Google Klantenreviews verbiedt reclame voor producten die proberen munt te slaan uit gevoelige kwesties. Gevoelige kwesties worden doorgaans vastgesteld naar aanleiding van uitzonderlijke wereldwijde gebeurtenissen die niet kunnen worden voorspeld, zoals natuurrampen, en kunnen daarom niet worden beschreven op deze pagina.

Ongepast taalgebruik

Google Klantenreviews verbiedt content of websites met buitensporig ongepast taalgebruik of godslastering. Dit geldt ook voor varianten en foutieve spelling van ongepast taalgebruik.