I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Googles brand

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du mener, at en af Google Kundeanmeldelsers deltagere handler i strid med en af nedenstående politikker, skal du informere os ved at udfylde formularen vedr. rapport om overtrædelse af Google Kundeanmeldelser, så vi kan undersøge sagen.

Akademiske hjælpemidler

Google Kundeanmeldelser tillader ikke promovering af akademiske hjælpemidler, der giver en unfair akademisk fordel. Dette omfatter at have prøvesvar på forhånd, aflevere en opgave, som en anden har lavet for dig, som din egen opgave eller tjenester til gennemførelse af prøver (hvor der er en anden, der går til eksamen for dig).

Diskrimination og vold

Google Kundeanmeldelser tillader ikke promovering af diskriminerende eller voldelige holdninger, som f.eks.:

• Indhold, der opponerer mod en organisation, person eller gruppe af mennesker
  • Indhold, der opponerer mod en beskyttet gruppe. En beskyttet gruppe er kendetegnet ved et af følgende: Race eller etnisk oprindelse, hudfarve, national oprindelse, religion, handicap, køn, alder, veteranstatus, seksuel orientering eller kønsidentitet
  • Forsøg på at revidere historien imod en beskyttet gruppes interesser
  • Opfordring til selvskadende adfærd eller vold mod mennesker eller dyr

Hvordan er denne politik forskellig fra land til land?

Australien

I Australien tillader Google Kundeanmeldelser ikke promovering af indhold, der opponerer imod følgende yderligere grupper, som anerkendt af den australske lovgivning:

• Politisk opfattelse
  • Ægteskabelig status
  • Familiemæssigt ansvar eller familiestatus
  • Beskæftigelsesstatus
  • HIV- eller AIDS-inficerede
  • Irrelevante straffeoplysninger
  • Irrelevante sygdomsoplysninger
Tyskland

I Tyskland tillader Google Kundeanmeldelser ikke promovering af Scientology.

Følsomme emner

Google Kundeanmeldelser tillader ikke promovering af produkter, der forsøger at udnytte følsomme emner. Følsomme emner opstår almindeligvis i forbindelse med usædvanlige globale hændelser, som f.eks. naturkatastrofer og politiske opstande, der ikke kan forudsiges, og derfor ikke er beskrevet her.

Upassende sprogbrug

Google Kundeanmeldelser tillader ikke indhold eller websites med overdrevent upassende sprogbrug eller blasfemi. Dette gælder også stavefejl eller andre variationer af upassende sprogbrug.