In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Auteursrecht en namaak

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als u denkt dat een deelnemer aan Google Klantenreviews in strijd met een van de onderstaande beleidsregels handelt, laat het ons dan weten door het meldingsformulier voor Google Klantenreviews-overtredingen in te vullen, zodat we dit kunnen onderzoeken.

Auteursrecht

Google Klantenreviews verbiedt het kopiëren of verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal, tenzij u toestemming heeft van de auteursrechthouder, of anderszins volgens de wet gerechtigd bent om de content te gebruiken.

Om ons bewijs te sturen dat u de noodzakelijke rechten op het auteursrechtelijk beschermde materiaal heeft, vult u ons documentatieformulier voor auteursrechten in.

Wilt u meer weten over de wijze waarop problemen met betrekking tot het auteursrecht worden afgehandeld? Of wilt u een klacht indienen over een kwestie die betrekking heeft op het auteursrecht? Raadpleeg dan de bepalingen in de Digital Millennium Copyright Act en onze beleidsregels en procedures met betrekking tot het auteursrecht.

Voorbeelden van verboden content omvatten ongeautoriseerde of 'bootleg' kopieën van media, software of ander gelicentieerd of beschermd materiaal. Mod-chips of andere apparaten voor het omzeilen van auteursrechtbescherming zijn ook verboden.

Namaak

Google Klantenreviews accepteert geen reclame voor nagemaakte artikelen. Nagemaakte artikelen zijn voorzien van een handelsmerk of logo dat identiek is aan of sterk lijkt op het handelsmerk van iemand anders en imiteren de merkkenmerken van het product in een poging zich te presenteren als een officieel product van de merkeigenaar.

Voorbeelden van verboden content zijn onder meer replica's, imitaties, namaakartikelen of andere niet-officiële producten die merkkenmerken kopiëren in een poging zich te presenteren als een officieel product.