Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tekijänoikeudet ja väärennökset

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos uskot, että joku Googlen asiakasarvostelujen laatija rikkoo jotakin alla mainituista käytännöistä, ilmoita siitä meille täyttämällä Googlen asiakasarvostelujen rikkomusilmoituslomake, jotta voimme selvittää asian.

Tekijänoikeudet

Googlen asiakasarvosteluissa ei sallita tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin kopioimista tai jakelua, ellei tähän ole saatu lupaa tekijänoikeuden omistajalta tai ellei se ole muuten lain mukaan sallittua.

Voit toimittaa meille todisteen tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin tarvittavista käyttöoikeuksista täyttämällä tekijänoikeusasiakirjojen lomakkeen.

Voit lukea lisää Googlen tekijänoikeuksiin liittyvistä käsittelytavoista tai toimittaa meille tekijänoikeuksiin liittyvän valituksen tutustumalla DMCA-lakiin ja tekijänoikeuskäytäntöön ja ‑menetelmiin.

Esimerkkejä kielletystä sisällöistä on median, ohjelmistojen tai muiden lisensoitujen tai suojattujen materiaalien valtuuttamattomat tai laittomat kopiot. Muokkaussirut tai muut laitteet, joiden tarkoitus on kiertää tekijänoikeudet, ovat myös kiellettyjä.

Väärennökset

Googlen asiakasarvosteluissa ei sallita väärennettyjen tuotteiden mainostamista. Väärennös on tuote, jonka tavaramerkki tai logo on identtinen tai olennaisin osin erottamaton toisesta tavaramerkistä. Tuoteväärennökset jäljittelevät alkuperäisen tuotteen brändiominaisuuksia, jotta niitä erehdyttäisiin pitämään brändin omistajan aitoina tuotteina.

Esimerkkejä kielletystä sisällöstä ovat jäljennökset, jäljitelmät, kopiot tai muut väärennetyt tuotteet, jotka jäljittelevät brändiominaisuuksia siten, että niitä erehdyttäisiin luulemaan aidoiksi tuotteiksi.