I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Gennemsigtighed og beskyttelse af personlige oplysninger

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du mener, at en af Google Kundeanmeldelsers deltagere handler i strid med en af nedenstående politikker, skal du informere os ved at udfylde formularen til rapportering af overtrædelser i Google Kundeanmeldelser, så vi kan undersøge sagen.

Urigtige og misvisende oplysninger

Google Kundeanmeldelser tillader ikke deltagere at vise indhold, der fremstiller et produkt, et tilbud eller en væsentlig kendsgerning på en vildledende måde. En deltager i Google Kundeanmeldelser må ikke angive en unøjagtig produkt- eller tilbudsbeskrivelse eller bevidst udelade væsentlige oplysninger om et produkt eller tilbud. Dette gælder for alle produktets egenskaber, herunder, men ikke begrænset til, kvalitet, værdi, pris eller varens historik.

Google tillader ikke sælgere at repræsentere andre sælgere eller organisationer på falsk grundlag.

Antydet affiliering

Google Kundeanmeldelser tillader ikke indhold, der antyder en affiliering, et partnerskab eller et særligt forhold til Google uden udtrykkelig tilladelse fra Google. Deltagerne vil ikke udstede nogen form for pressemeddelelser, meddelelser eller andre salgsfremmende materialer, der er relateret til deres deltagelse i Google Kundeanmeldelser uden Googles forudgående godkendelse. Alle anmodninger om sådanne godkendelser skal sendes til press@google.com. Derudover må deltagerne ikke antyde en affiliering, et partnerskab eller et særligt forhold til en ikke-relateret tredjepart.

Informationsindsamling

Google Kundeanmeldelser tillader ikke websites, hvis primære formål er at indsamle personlige oplysninger. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, websites, som tilbyder gratis gaver eller andre tilskyndelser som modydelse for personlige oplysninger. Vi kalder denne praksis for "informationsindsamling". Eksempler på gratis gaver eller tilskyndelser omfatter: Præmier, tilbud, videoer, e-bøger og quiz-/undersøgelsesresultater.

Websites, der ikke indsamler oplysninger fra brugerne, men indsamler følsomme personlige oplysninger (f.eks. bankoplysninger og kreditkortnumre), skal anvende en sikker server (https://), når de indsamler disse oplysninger.

Deltagerne er stadig ansvarlige for at sikre, at de overholder den lokale lovgivning og bestemmelser vedrørende beskyttelse af data og personlige oplysninger. Google kan suspendere enhver konto eller kampagne, der overtræder vores politik eller lovgivningen.

Softwareprincipper

Google Kundeanmeldelser tillader ikke websites, der distribuerer skadelig eller ødelæggende software til brugernes maskiner. Derudover tillader Google ikke websites, der er misvisende eller vildledende om karakteren af distribuerede downloads.

Denne politik er udviklet på grundlag af vores virksomheds softwareprincipper:

• Installation: Vi er af den overbevisning, at software ikke må narre dig til at installere det.
  • Offentliggørelse vedrørende gennemskuelighed: Når en app installeres eller aktiveres, skal den informere dig om dens grundlæggende og vigtigste funktioner.
  • Simpel fjernelse: Det skal være nemt for dig at regne ud, hvordan du deaktiverer eller sletter en app.
  • Klar og tydelig adfærd: Apps, der påvirker eller ændrer din brugeroplevelse, skal gøre det klart, at de er årsagen til disse ændringer.
  • Snooping: Hvis en app indsamler eller videresender dine personlige oplysninger, f.eks. din adresse, bør du vide det.
  • I godt selskab: Appudbydere skal forhindre, at deres produkter leveres med apps, der ikke overholder disse retningslinjer.

Nogle apps har muligvis ikke noget ondsindet formål, men er designet til at levere apps, overføre brugeroplysninger eller ændre computerindstillinger, uden at brugeren har givet sin udtrykkelige accept. Denne type software anses for at være skadelig for brugeren, fordi den kan stjæle personlige og økonomiske oplysninger, fordi den typisk ikke er nem at afinstallere eller fjerne, fordi den kan ændre browserindstillinger, og fordi den kan overføre data til og fra andre eksterne enheder uden brugerens samtykke.

Deltagernes privatlivsprocedurer

Deltagerne skal offentliggøre en privatlivspolitik, som nøjagtigt beskriver deres procedurer i forbindelse med indsamling, brug og videregivelse af oplysninger, herunder personhenførbare oplysninger.

Deltagerne skal angive følgende oplysninger i deres privatlivspolitikker:

• Tredjepartsleverandører, herunder Google, bruger cookies til at vise badget på dit website og til at vise annoncer baseret på en brugers tidligere besøg på dit website.
  • Brugere kan fravælge Googles brug af cookies til at vise annoncer baseret på en brugers tidligere besøg på dit website ved at gå ind på Googles side til fravalg af annoncering. Du kan også dirigere brugere, der gerne vil fravælge en tredjepartsleverandørs brug af cookies til interessebaseret annoncering, til fravalgssiden for Network Advertising Initiative.

Da sælgerwebsites og love ikke er de samme i alle lande/områder, kan vi desværre ikke give et konkret forslag til en privatlivspolitik. Men du kan eventuelt gennemse ressourcer som Network Advertising Initiative (NAI) for at få vejledning om, hvordan du udarbejder en privatlivspolitik.

Personlige oplysninger

Sælgere skal give kunderne en sikker måde at købe produkter online på, og systemerne forventes at følge den bedste praksis for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Hvis dit website indsamler følsomme personlige oplysninger, skal dit website hostes på en sikker server, der benytter SSL (https). Følgende oplysninger betragtes alle som følsomme personlige oplysninger.

• Kredit- og betalingskortnumre
  • Bank- og investeringskontonumre
  • Checkkontonumre
  • Bankoverførselsnumre
  • CPR-nummer, CVR-nummer eller skatte-id
  • Andre oplysninger, der er defineret som følsomme personoplysninger i henhold til gældende lovgivning

For hver side på dit website, der indsamler og gemmer følsomme personlige oplysninger, skal dit website hostes på en sikker server, der benytter SSL (https). Desuden skal deltagerne tydeligt angive deres vilkår for til- og fravalg af lagring af betalingsoplysninger til fremtidige køb, som det nu findes relevant.