I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tryghed og sikkerhed

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis du mener, at en af Google Kundeanmeldelsers deltagere handler i strid med en af nedenstående politikker, skal du informere os ved at udfylde formularen til rapportering af overtrædelser i Google Kundeanmeldelser, så vi kan undersøge sagen.

Brugersikkerhed

Denne politik er en omfattende politik, der blev udviklet til at hjælpe os med at beskytte brugerne mod annoncer, gratis fortegnelser, websites og virksomheder, der ser ud til at være generelt svigagtige eller vildledende, og/eller overtræder vores aftale for programmet Google Kundeanmeldelser.

Google kræver, at deltagere i Google Kundeanmeldelser skaber gennemsigtighed i virksomheden og for det produkt, der bliver promoveret. Google kræver endvidere, at forhandlere formidler realistiske forventninger om det, deres produkter kan gøre for brugerne.

Vejledningen til deltagere i Google Kundeanmeldelser handler bl.a. om ikke at komme med vildledende påstande:

• Promover produkter med realistiske, troværdige og rimelige påstande. Du må f.eks. ikke promovere "bliv rig i en fart"-programmer.
  • Giv brugerne nøjagtige oplysninger om de risici, der er forbundet med deres produkt eller tjeneste.
  • Indsæt relevante ansvarsfraskrivelser, der er nemme at finde, når det i brugerudtalelser og godkendelser hævdes, at resultater er typiske
  • Giv brugerne nøjagtige oplysninger om de risici, der er forbundet med deres produkt. Hvis et website eksempelvis promoverer produkter til sundhedspleje, skal det oplyses klart og tydeligt, hvis der er bivirkninger eller risici forbundet med produktet.
  • Promover acceptable forretningsmodeller
  • Gør det klart for brugerne, hvad din virksomhed tilbyder, og hvordan den fungerer.
  • Sørg for, at dit website viser relevante ansvarsfraskrivelser eller bekendtgørelser, der er påkrævet i henhold til lokal lovgivning. For eksempel kan myndigheder kræve, at visse økonomiske tjenesteudbydere angiver specifik tekst.
  • Sørg for gennemsigtighed og nøjagtighed
  • Giv brugerne nøjagtige kontaktoplysninger
  • Indsæt links til tredjepartsakkreditering/-godkendelse i de tilfælde, hvor affiliering antydes. Hvis et website f.eks. påstår, at det er affilieret med et statsligt organ, skal der være indsat et link til bekræftelse af denne affiliering. Hvis du bruger udtryk som "off.", "offentlig" eller "myndighed" i annoncerede webadresser og/eller bruger logoer fra offentlige myndigheder, kan det antyde affiliering med en statsligt organ, hvilket skal bekræftes.

Da onlineannoncering og lokale love og regler er under konstant forandring, kan vi ikke opstille en udtømmende liste med alle typer websites, der måske overtræder denne politik. Vær opmærksom på, at principperne bag politikken er promovering af gennemsigtighed, nøjagtighed og ærlig annoncering.

Malware

Google Kundeanmeldelser tillader ikke deltagelse af websites, der er inficeret med malware, eller salg af skadelig software.

Udtrykket malware, der er udledt af "malicious software" (skadelig software), refererer til software, der er specifikt beregnet til at skade en computer eller den software, der kører på den. Malware kan stjæle følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnumre eller adgangskoder) eller sågar sende falske e-mails fra en brugers e-mailkonto, ofte uden brugerens kendskab.

Malware kan installeres på en computer på en række forskellige måder, både med og uden brugerens viden, men oftest sker det, når du besøger et inficeret website eller downloader tilsyneladende uskyldig software fra internettet. Malware omfatter, men er ikke begrænset til, vira, orme, spyware og trojanske heste.

Måske er du slet ikke klar over, at dit website indeholder eller spreder malware til de brugere, der besøger dit website. Det skyldes, at malware kan overføres i forbindelse med download af skabeloner til dit website eller i kode, der er installeret til forskellige applikationer på dit website. De mest almindelige symptomer på malware omfatter uønskede webadresseomdirigeringer, pop op-annoncer, ændrede Google-søgeresultater, tilføjelse af uønskede browserværktøjslinjer eller sidesøgelinjer samt en langsom computer.

Tilbagekaldte produkter

Google Kundeanmeldelser tillader ikke promovering af produkter, der er tilbagekaldt af producenten eller en offentlig myndighed, f.eks. den amerikanske kommission for forbrugere og produktsikkerhed (CPSC, U.S. Consumer Product Safety Commission).

Farlige materialer

Google Kundeanmeldelser tillader promovering eller salg af forbrugsvarer, der indeholder farlige materialer. En forbrugsvare defineres som et pakket produkt til detailsalg og personlig pleje eller husholdningsbrug. Forhandlerne er ansvarlige for at overholde alle gældende love og skal angive en klar beskrivelse af produktets farlige karakter, hvor dette måtte være relevant.

Acceptable produkter er bl.a. acetonebaseret neglelakfjerner, fluorescerende pærer, bilbatterier og hårspray med aerosol. Pesticider til husholdningsbrug accepteres, hvis pesticidet er registreret af miljøbeskyttelsesagenturet (EPA, Environmental Protection Agency) eller et tilsvarende landespecifikt organ og er mærket i henhold til pågældende organers krav, herunder brugsanvisninger, ingredienslister og sikkerhedsforanstaltninger.

Google tillader ikke promovering eller salg af farlige materialer. Et farligt materiale defineres som ethvert produkt eller ethvert stof, som kan udgøre en urimelig sundheds-, sikkerheds- eller ejendomsrisiko under transport. Uacceptable produkter er bl.a.:

• Eksplosive, brandfarlige eller brændbare produkter såsom sortkrudt, benzin, spraydåser (komprimerede gasser) og kryogene væsker under tryk
  • Giftige eller toksiske stoffer såsom EPA-begrænsede pesticider, batterier, der indeholder kviksølv, og cyanid
  • Radioaktive, ætsende og diverse farlige produkter såsom strålingsforurenet materiale, saltsyre, jodmonoklorid og kaliumklorat

Spamteknikker

Google Kundeanmeldelser tillader ikke spamteknikker, som påvirker brugeroplevelsen negativt. Disse teknikker kan bl.a. være:

• Spamannonceteknikker – udnyttelse af onlineannonceringssystemer, f.eks. Google Ads, til økonomisk vinding
  • Teknikker til massemarkedsføring – distribution af spam til store målgrupper
  • Overtrædelser af retningslinjerne for webudviklere – promovering af websites, der overtræder vores retningslinjer for webudviklere

Forbudt indhold er bl.a. programmer, der betaler brugere for at klikke på annoncer eller tilbud, udføre søgninger, surfe på websites eller læse mails samt automatiseret annoncekliksoftware.