I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Retningslinjer for Google Kundeanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om retningslinjerne for Google Kundeanmeldelser i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvor Google Kundeanmeldelser er tilgængeligt, retningslinjer for kvalifikation og politikker.

Tilgængelighed

Google Kundeanmeldelser er tilgængeligt i følgende lande: Algeriet, Argentina, Australien, Bahamas, Bahrain, Belgien, Belize, Bhutan, Brasilien, Burkina Faso, Cameroun, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, Elfenbenskysten, El Salvador, Fiji, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Gabon, Guatemala, Guyana, Holland, Honduras, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Jamaica, Japan, Jordan, Kina, Kuwait, Libyen, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Maldiverne, Mali, Marokko, Mexico, Namibia, New Zealand, Nicaragua, Norge, Oman, Palæstina, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Rusland, Saudi Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Tchad, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam, Østrig, Østtimor

Grundlæggende kvalifikationskrav

For at bruge Google Kundeanmeldelser skal din betalingsproces omfatte en separat ordrebekræftelsesside og opfylde følgende tekniske krav:

• Din platform skal give dig mulighed for at føje JavaScript-kode til alle siderne på dit website.
  • På vej til kassen omdirigerer nogle e-handelsplatforme kunderne væk fra butikkens domæne og til deres eget tredjepartsdomæne (f.eks. Shopify eller CoreCommerce). Hvis du bruger en sådan platform, skal du omdirigere kunderne tilbage til en ordrebekræftelsesside på din butiks domæne, efter at de har gennemført købsprocessen.
  • Dit websites ordrebekræftelsesside skal være krypteret (dvs. kun kunne tilgås ved hjælp af HTTPS).

Bemærk! For at deltage i Google Kundeanmeldelser skal du acceptere aftalen for dit land. Du kan læse aftalen, når du tilmelder dig.

Yderligere krav til indsamling af produktanmeldelser

Indsamling af produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser er en valgfri funktion. For at kunne indsamle produktanmeldelser og deltage i produktbedømmelsesfunktionen via Google Kundeanmeldelser skal følgende tekniske krav desuden opfyldes:

• Du skal føje et par linjer med JavaScript-kode til dit websites ordrebekræftelsesside, så Google modtager GTIN-data fra kunder, der vælger at modtage undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser.
  • Du skal give Google gyldige GTIN'er for alle ordrer med tilgængelige GTIN-data.

Politikker

Politikkerne for Google Kundeanmeldelser giver vejledning til deltagerne, hvilket er med til at beskytte brugerne og bevare integriteten for dit brand og Googles brand. For at sikre, at du forstår, hvad der forventes, skal du gennemgå politikkerne for Google Kundeanmeldelser.