I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Webbplatsmärke för Google Kundrecensioner

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Webbplatsmärket för Google Kundrecensioner är en bild som placeras på butikens sidor och visar att du deltar. Använd märket för att visa ditt butiksbetyg och länka till målsidan för butiksbetyg. Märket visar även vad kunderna har sagt om sina erfarenheter på din webbplats.

I den här artikeln får du veta hur märket ser ut, hur du anpassar det och var du kan placera det.

Så fungerar det

När du har godkänt avtalet för Google Kundrecensioner kan du integrera märket på din webbplats. Märket kan placeras var som helst på sidan och kan visas på valfritt antal sidor. På ditt märke visas varumärket för Google Kundrecensioner och ditt butiksbetyg (numeriskt värde och betyg). Läs om hur du integrerar märkeskoden.

Obs! Det finns inget lägsta butiksbetyg. Om du inte har ett butiksbetyg anger märket för Google Kundrecensioner att det inte finns något tillgängligt betyg.

Så ser det ut

Du behöver tillräckligt många recensioner från ett land under det senaste året för att butiksbetyget ska visas på märket för Google Kundrecensioner för användare i det landet. I de flesta fall kan säljare få ett betyg efter att ha samlat in minst 100 kvalificerade recensioner.

När kunderna klickar på märket kommer de till målsidan för webbplatsens butiksbetyg för det landet. Läs mer om butiksbetyg, bland annat hur du avgör om du har ett butiksbetyg eller inte.

Orsaker till att märket kan tas bort

Om du bryter mot avtalet eller integritetspolicyerna, eller på något sätt manipulerar produktutbudet, kan du stängas av från Google Kundrecensioner. Om kontot stängs av kan du inte längre visa märket och det tas bort från webbplatsen. Om konto öppnas igen visas märket på nytt.