In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Websitebadge voor Google Klantenreviews

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

De websitebadge voor Google Klantenreviews is een afbeelding die wordt weergegeven op de pagina's van uw winkel en die aangeeft dat u deelneemt aan het programma. Gebruik de badge om uw winkelbeoordeling te tonen en te linken naar uw landingspagina voor winkelbeoordelingen. De badge laat kopers ook weten wat andere klanten vinden van uw site.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de badge eruitziet, hoe u deze kunt aanpassen en waar u deze kunt plaatsen.

Hoe het werkt

Nadat u akkoord bent gegaan met de overeenkomst voor Google Klantenreviews, kunt u de badge integreren op uw site. De badge mag overal op de pagina worden geplaatst en mag op een willekeurig aantal pagina's worden gebruikt. De badge bevat het Google Klantenreviews-merk en uw winkelbeoordeling (de numerieke waarde en sterbeoordeling). Meer informatie over hoe u de badgecode integreert.

Opmerking: Er is geen minimale winkelbeoordeling. Als u geen winkelbeoordeling heeft, staat er 'Beoordeling niet beschikbaar' op uw Google Klantenreviews-badge.

Hoe het eruitziet

U moet het afgelopen jaar genoeg reviews uit een bepaald land hebben gekregen voordat uw winkelbeoordeling wordt getoond op uw Google Klantenreviews-badge voor gebruikers uit dat land. De meeste verkopers kunnen een beoordeling krijgen nadat er minimaal 100 geschikte reviews zijn verzameld.

Google Klantenreviews

Als klanten op uw badge klikken, worden ze naar uw site geleid en komen ze op de landingspagina voor winkelbeoordelingen voor dat land. Meer informatie over winkelbeoordelingen, zoals hoe u kunt bepalen of u een winkelbeoordeling heeft.

Wanneer de badge mogelijk wordt verwijderd

Als u de overeenkomst of het privacybeleid van Google Klantenreviews schendt of het productaanbod op enige andere wijze manipuleert, kan uw account worden opgeschort. Als uw account wordt opgeschort, kunt u de badge niet meer weergeven en verdwijnt deze van uw site. Als uw account wordt hersteld, wordt de badge weer weergegeven.