Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Googlen asiakasarvostelut ‑tunnus

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Googlen asiakasarvostelut ‑merkki on kauppasi verkkosivuille lisättävä kuva, joka kertoo, että olet mukana ohjelmassa. Merkin avulla voit esittää arvion kaupastasi ja linkin kauppa-arvioiden laskeutumissivulle. Merkki kertoo myös asiakkaille, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut sivustostasi.

Tässä artikkelissa kuvataan, miltä tunnus näyttää, miten sitä voi muokata ja mihin sen voi sijoittaa.

Näin se toimii

Kun olet hyväksynyt Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelman sopimuksen, voit lisätä tunnuksen sivustollesi. Merkin voi sijoittaa vapaasti mihin tahansa sivulla, ja se voi näkyä useilla eri sivuilla. Merkissä on Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelman brändi sekä arvio kaupastasi (numeroarvo ja tähtiarvio). Lue lisää merkkikoodin lisäämisestä

Huom. Kauppa-arvioilla ei ole vähimmäisrajaa. Jos kaupallasi ei ole arviota, Googlen asiakasarvostelut ‑merkissä lukee "Arviota ei saatavilla".

Miltä se näyttää?

Tarvitset riittävästi arvosteluja tietystä maasta edelliseltä vuodelta, jotta kauppa-arvio näkyy Googlen asiakasarvostelut ‑merkissä käyttäjille kyseisessä maassa. Useimmissa tapauksissa kauppiaat voivat saada arvion, kun hyväksyttyjä arvosteluja on kertynyt vähintään 100.

Kun asiakas klikkaa merkkiä, hänet ohjataan sivustollasi omaa maataan vastaavalle kauppa-arvion laskeutumissivulle. Lue lisää kauppa-arvioista ja esimerkiksi siitä, miten voit selvittää, onko kaupallasi arviota.

Milloin merkki voidaan poistaa?

Jos rikot Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelman sopimusta tai tietosuojakäytäntöjä tai muokkaat tuotetarjontaa millään muulla tavalla, tilisi voidaan jäädyttää. Jos tilisi jäädytetään, et voi enää näyttää tunnusta ja se poistetaan sivustoltasi. Jos tilisi palautetaan myöhemmin, tunnus palautetaan myös.