I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Websitebadge for Google Kundeanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Websitebadget for Google Kundeanmeldelser er et billede, der indsættes direkte på din butiks sider for at vise, at du deltager. Brug badget til at vise din butiksbedømmelse og linke til landingssiden for dine butiksbedømmelser. Badget viser også kunderne, hvad andre kunder har sagt om deres oplevelse på dit website.

I denne artikel kan du se, hvordan badget ser ud, hvordan du tilpasser det, og hvor du kan placere det.

Sådan fungerer det

Når du accepterer aftalen for Google Kundeanmeldelser, kan du integrere badget på dit website. Badget kan placeres overalt på siden og kan vises på et hvilket som helst antal sider. Dit badge vil indeholde brandet for Google Kundeanmeldelser og din butiksbedømmelse (den numeriske værdi og et antal stjerner). Se, hvordan du kan integrere badgekoden

Bemærk! Der er intet minimum for butiksbedømmelse. Hvis du ikke har en butiksbedømmelse, vil dit Google Kundeanmeldelser-badge vise "Bedømmelse ikke tilgængelig".

Sådan ser det ud

Du skal have fået nok anmeldelser fra et land i det forløbne år, før din butiksbedømmelse vises på dit Google Kundeanmeldelser-badge for brugere i det pågældende land. I de fleste tilfælde kan sælgere få en bedømmelse efter at have indsamlet 100 eller flere kvalificerede anmeldelser.

Når kunderne klikker på dit badge, kommer de til landingssiden for dit websites butiksbedømmelser for det pågældende land. Få flere oplysninger om butiksbedømmelser, bl.a. hvordan du ser, om du har en butiksbedømmelse eller ej.

Hvornår det kan blive fjernet

Hvis du overtræder aftalen for Google Kundeanmeldelser, privatlivspolitikken eller på anden måde manipulerer produkttilbuddet, kan din konto blive suspenderet. Hvis din konto bliver suspenderet, kan du ikke længere vise badget, og det vil forsvinde fra dit website. Hvis din konto genaktiveres, vises badget igen.