I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Google Kundeanmeldelser – undersøkelse og registreringsmodul

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Gjennom undersøkelsen fra Google Kundeanmeldelser kan kundene dine vurdere handleopplevelsen de har hatt på nettstedet ditt. Hvis en kunde velger å delta, sender Google hen en undersøkelse etter at bestillingen hens er levert. Undersøkelsen fra Google Kundeanmeldelser er utformet slik at kunden kan evaluere hele kjøpsopplevelsen sin. Hvis du legger til noen valgfrie kodelinjer, kan du også få kunden til å gi tilbakemeldinger om varen hen kjøpte på nettstedet.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan konfigurere registreringsmodulen for undersøkelsen og påse at kundene dine faktisk kan svare på undersøkelsen.

Registreringsmodulen for undersøkelsen fungerer på mobilenheter og datamaskiner. Sørg for at du legger til registreringskodebiten både på mobilnettstedene dine og nettstedene for datamaskiner.

Sånn fungerer det

Fullfør integreringen av registreringsmodulen for undersøkelsen, slik at Google Kundeanmeldelser fungerer på nettstedet. Når denne modulen er på plass, kan Google Kundeanmeldelser vise invitasjonen til å ta undersøkelsen til kundene dine etter at de gjort opp for seg på nettstedet.

Merk: Du godtar å vise registreringsmodulen til alle kundene akkurat slik den er angitt, på alle sidene for bestillingsbekreftelser. Når du integrerer registreringsmodulen for undersøkelsen fra Google Kundeanmeldelser på nettstedet ditt, samtykker du samtidig i å dele e-postadressen kunden mottok bestillingsbekreftelsen på, med Google.

Plassering av registreringsmodulen for undersøkelsen

Du kan selv velge hvor på betalingssiden du vil plassere registreringsmodulen. Google Kundeanmeldelser legger ingen føringer i denne sammenheng. Vi anbefaler at du plasserer den midt på siden, ettersom færre registreringer som regel blir resultatet når den plasseres nederst og til høyre på siden. Du finner mer informasjon om dette i artikkelen om integrering av undersøkelsens registreringsmodul.

Google Kundeanmeldelser

Illustrasjonsbilde av registreringsmodulen for Google Kundeanmeldelser.

Undersøkelse om kundeopplevelse

Kunder som registrerer seg, mottar kanskje en e-post fra Google etter at bestillingen deres er levert, der de blir invitert til å svare på undersøkelsen. Kundene må fullføre undersøkelsen for at Google skal kunne samle inn tilbakemeldingene deres som en del av Google Kundeanmeldelser-programmet.

I undersøkelsen må kundene rangere kjøpsopplevelsen de hadde i butikken din, med 1–5 stjerner. De kan også legge inn kommentarer hvis de har lyst.

Illustrasjonsbilde av en undersøkelse fra Google Kundeanmeldelser. Hvordan teksten i undersøkelsen kan bli seende ut, kan du se i dette eksempelet på en invitasjon til undersøkelsen.

Når kundene dine har gitt deg tilbakemeldinger om opplevelsene de har hatt hos deg, kan de vurdere varer de har kjøpt, og gi skriftlige tilbakemeldinger om disse. Kundene har tilgang til denne funksjonen hvis du har innfridd de tekniske kravene til innsamling av produktvurderinger via Google Kundeanmeldelser og oppgitt produktinformasjon relatert til en bestilling.