I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tilvalg af og undersøgelse fra Google Kundeanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser giver kunderne mulighed for at bedømme deres købsoplevelse på dit website. Hvis en kunde vælger at deltage, sender Google en undersøgelse til kunden, efter kundens ordre er blevet leveret. Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser er designet til at give kunderne mulighed for at bedømme hele deres købsoplevelse. Ved at tilføje et par ekstra linjer kode kan du også få kunderne til at sende feedback om den specifikke vare, de har købt på dit website.

Denne artikel forklarer, hvordan du konfigurerer tilvalget af undersøgelsen og sørger for, at dine kunder kan begynde at udfylde den.

Undersøgelsestilvalget fungerer på computere og mobilenheder. Sørg for at føje tilvalgskodestykket til dine websites for både computere og mobilenheder.

Sådan fungerer det

For at Google Kundeanmeldelser skal fungere på dit website, skal du fuldføre integrationen af tilvalget. Integrationen af tilvalget giver Google mulighed for at vise dine kunder invitationen til undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser, når de har betalt på dit website.

Bemærk! Du accepterer at vise tilvalget til alle kunder, da det altid vises på din ordrebekræftelsesside. Når du integrerer tilvalget af undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser på dit website, accepterer du at dele din kundes mailadresse fra ordrebekræftelsen med Google.

Tilpas placeringen af tilvalg af undersøgelsen

Google Kundeanmeldelser giver dig mulighed for at tilpasse, hvor du placerer tilvalget på din betalingsside. Vi anbefaler at placere tilvalget på midten af siden, da det som regel giver lavere tilvalgsfrekvens, hvis det placeres nederst og til højre på siden. Du kan se de detaljerede oplysninger i Integration af modulet for tilvalg af undersøgelse.

Google Kundeanmeldelser

Illustration af tilvalg af Google Kundeanmeldelser

Undersøgelse af kundeoplevelse

Google kan sende en invitation til undersøgelsen via mail til de kunder, der tilvælger undersøgelsen, når de har modtaget deres varer. Kunderne skal udfylde undersøgelsen, for at Google kan indsamle deres feedback som en del af Google Kundeanmeldelser-programmet.

I undersøgelsen bedømmer kunderne deres købsoplevelse i din butik med 1-5 stjerner, og de kan vælge at skrive kommentarer i fritekstfeltet.

Illustration af undersøgelse fra Google Kundeanmeldelser. Du kan se et eksempel på undersøgelsesteksten her: Eksempel på invitation til undersøgelse.

Når kunderne har sendt deres feedback om deres oplevelse på din side, kan de bedømme den vare, de har købt, og skrive tekstfeedback. Denne funktion er tilgængelig for dine kunder, hvis du har fuldført den tekniske integration af indsamling af produktanmeldelser via Google Kundeanmeldelser og angivet produktdata for en ordre.