Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja Googlen asiakasarvosteluista

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Googlen asiakasarvostelut on maksuton palvelu, jonka avulla voit kerätä arvokasta palautetta asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksen sivustoltasi. Asiakkaat voivat halutessaan arvioida ostokokemuksen yhdellä klikkauksella kassasivulla. Asiakasarvosteluja voidaan hyödyntää kauppa- ja tuotearvioissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan perusasioita Googlen asiakasarvosteluista ja siitä, miten ne liittyvät tuote- ja kauppa-arvioihin.

Huom. Arvostelut eivät ole Googlen vahvistamia.

Hyödyt

• Kauppa-arviot: Kauppa-arvioissa hyödynnetään Googlen asiakasarvosteluiden dataa, jota kerätään Haku- ja Shopping-mainoksissa saamistasi kaupan arvosteluista.
  • Tuotearviot: Tuotearvioissa hyödynnetään Googlen asiakasarvostelujen dataa, jota kerätään Googlessa näkyvien tuotteidesi asiakasarvosteluista.
  • Aktivointi: Tuote- ja kauppa-arvioiden ansiosta voit saada sivuillesi lisää sopivia ostajia.
  • Merkki verkkosivustolle: Googlen asiakasarvostelut ‑merkki kertoo käyttäjille, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut sivustollasi.

Kauppa-arviot

Sivustosi kauppa-arvio perustuu Googlen asiakasarvostelujen keräämiin kyselyvastauksiin. kaupan tähtiarvio (1–5 tähteä) näkyy kaikissa Haku- ja Shopping-mainoksissa sekä Googlen asiakasarvostelut ‑merkissä. Lue lisää kauppa-arvioista

Googlen asiakasarvostelut ‑merkki

Googlen asiakasarvostelut ‑merkki on visuaalinen tapa auttaa ostajia tunnistamaan sivustosi helposti Googlen brändin avulla. Merkin avulla voit myös mainostaa kauppa-arviotasi. Voit lisätä merkin niin monelle sivustosi sivulle kuin haluat.

Huom. Merkissä näkyvä tähtiarvio vaihtelee saamiesi kauppa-arvioiden mukaan.

Tuotearviot

Googlen asiakasarvostelut voivat kerätä myös tuotearvosteluja ja auttaa sinua saamaan arvioita myymistäsi tuotteista. Tuotteen tähtiarvio (1–5 tähteä) ja arvioiden kokonaismäärä näkyvät kaikissa Shopping-mainoksissa. Lue lisää tuotearvioista.

Googlen asiakasarvostelujen kyselyyn osallistuminen

Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelma edellyttää, että kyselyehdotus näytetään kaikille asiakkaille maksun jälkeen. Kyselyyn osallistuvat käyttäjät saavat yleensä Googlen asiakasarvostelujen lähettämän sähköpostiviestin, jossa käyttäjää pyydetään arvioimaan ostokokemus.

Kuvituskuva Googlen asiakasarvostelujen kyselyehdotuksesta

Googlen asiakasarvostelujen kysely

Googlen asiakasarvostelujen kysely on asiakkaille sähköpostilla lähetetty lyhyt lomake, jonka avulla he voivat arvioida ostokokemusta sivustollasi.

Googlen asiakasarvostelujen käyttöönotto Google Kauppiaskeskus ‑tililläsi

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Varmista, että Kauppiaskeskus-tilisi on vahvistettu ja että olet ilmoittautunut sen omistajaksi.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kasvu.
  4. Valitse Ylläpidä ohjelmia.
  5. Siirry Asiakkaiden arvostelut ‑korttiin.
  6. Rekisteröidy klikkaamalla Ota käyttöön.

Lue lisää rekisteröitymisestä ja integroinnista