In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Toelatingsgids

Uw team voorbereiden op de technische integratie

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van de benodigde stappen voor de technische integratie van Google Klantenreviews, zodat uw team zich goed kan voorbereiden. De stapsgewijze integratiedetails vindt u in de integratiegids.

De bevestigingsmodule voor bestellingen integreren

Als u reviews wilt verzamelen, voegt u om te beginnen de aanmeldmodule voor enquêtes toe aan uw website. Via de aanmeldmodule voor enquêtes kunnen wij klanten een uitnodiging toesturen om hun aankoopervaring te beoordelen nadat zij hun product hebben ontvangen. Voor het Google Klantenreviews-programma moet de aanmeldoptie voor enquêtes worden getoond aan al uw klanten.

Optioneel: De badgecode integreren

De websitebadge is een aanpasbare afbeelding die wordt gebruikt om klanten te wijzen op uw deelname aan Google Klantenreviews en sterbeoordeling (als uw winkelbeoordeling beschikbaar is).

Optioneel: De aanmeldoptie voor enquêtes aanpassen om productreviews te verzamelen

U kunt productreviews verzamelen en deelnemen aan productbeoordelingen via Google Klantenreviews.