I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Kontrollera översikten för Google Kundrecensioner

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

I Merchant Center-kontot finns en översikt där du kan visa den information som samlas in och behandlas av Google Kundrecensioner. Via översikten för Google Kundrecensioner kan du få en första översikt över dina butiksbetyg och insamlad data.

Innan du börjar

Logga in på ditt Merchant Center-konto för att se information som samlas in och behandlas av Google Kundrecensioner. Klicka på verktygsikonen Menyikon för verktyg och inställningar [Kugghjul] och välj Konfigurera kundrecensioner under Verktyg.

Översikt

Det finns fem viktiga mätvärden som visas i översikten i Google Kundrecensioner. Du kan också se mätvärden för ett visst land genom att välja ett land i rullgardinsmenyn.

Antal användare som valt att delta

Här visas det antal kunder som valt att delta i undersökningen för Google Kundrecensioner under en viss dag.

Skickade enkäter

Här visas antalet undersökningar som skickats via e-post till dina kunder under en viss dag. Vissa av de kunder som valt att delta kanske inte får undersökningen via e-post. Tänk också på att det tar ett tag från när en kund väljer att delta till när undersökningen skickas.

Mottagna enkätsvar

Här visas antalet kundsvar under en viss dag.

Butikens betyg

Här visas butiksbetyg som visas på ditt märke, i sökningar och i Shopping-annonser under tidsperioden som visas.

Produktrecensioner

Avsnittet Produktrecensioner i översikten i Google Kundrecensioner innehåller information om din kvalificeringsstatus för Produktomdömen.

Status för Produktomdömen

Det här kortet visar om ditt konto är kvalificerat för Produktomdömen. Betyg visas inte på produktinformationen när ett konto inte är kvalificerat.

Diagram över enkätsvar om produkter

Det här diagrammet i ditt Merchant Center-konto visar antalet produktrecensioner som har samlats in per dag via programmet Google Kundrecensioner.

GTIN-diagram

Den här grafen visar antalet giltiga GTIN som har inkommit genom valet att delta i Google Kundrecensioner.
Google Kundrecensioner anser att en GTIN är giltig om den är korrekt formaterad i enlighet med internationella standarder och motsvarar befintlig produktinformation i Shopping-annonskatalogen.