I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Sjekk Google Kundeanmeldelser-oversikten din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

I Merchant Center-kontoen din finner du en oversikt med informasjon som er samlet inn og behandlet av Google Kundeanmeldelser. Du kan bruke denne oversikten til å få et raskt overblikk over butikkrangeringen din og dataene som er samlet inn.

Før du begynner

Logg på Merchant Center-kontoen din for å se informasjon som er samlet inn og behandlet av Google Kundeanmeldelser. Klikk på verktøyikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul], og velg Konfigurering av kundeanmeldelser under «Verktøy».

Oversikt

I Google Kundeanmeldelser-oversikten din finner du fem sentrale beregninger. Du kan også se verdiene for et bestemt land ved å velge et i rullegardinmenyen.

Antall registreringer

I denne beregningen kan du se hvor mange kunder som har registrert seg for Google Kundeanmeldelser-undersøkelsen på en gitt dag.

Antall utsendte undersøkelser

Denne beregningen viser hvor mange undersøkelser som er sendt ut til kundene dine per e-post på en gitt dag. Det kan hende at enkelte kunder som velger å registrere seg, ikke får tilsendt noen undersøkelse. Merk også at det er en forsinkelse mellom når en kunde registrerer seg, og når vedkommende mottar en undersøkelse.

Antall mottatte undersøkelsessvar

Denne beregningen viser hvor mange besvarte undersøkelser kundene har sendt inn på en gitt dag.

Butikkvurdering

Denne beregningen utgjør butikkrangeringen som vises på merket og i søkeannonser og Shopping-annonser i den aktuelle tidsperioden.

Produktanmeldelser

I Produktvurderinger-delen i Google Kundeanmeldelser-oversikten kan du se om du er kvalifisert for produktrangeringer.

Status for produktrangeringer

På dette kortet ser du om kontoen din er kvalifisert for Produktrangeringer. Stjernerangeringer vises ikke på produktoppføringene for kontoer som ikke er kvalifisert.

Diagram over svar på produktundersøkelser

I dette diagrammet i Merchant Center-kontoen din ser du hvor mange produktanmeldelser som er samlet inn hver dag gjennom Google Kundeanmeldelser-programmet.

GTIN-diagram

I dette diagrammet ser du hvor mange gyldige GTIN-numre som er mottatt gjennom registreringsmodulen for Google Kundeanmeldelser.
Google Kundeanmeldelser anser et GTIN-nummer som gyldig dersom det er riktig formatert i henhold til internasjonale standarder, og hvis det samsvarer med en eksisterende produktoppføring i Shopping-annonsekatalogen.