Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Googlen asiakasarvostelujen hallintapaneelin tarkistaminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kauppiaskeskus-tililläsi on hallintapaneeli, josta näet Googlen asiakasarvosteluiden keräämiä ja käsittelemiä tietoja. Saat tietoja kaupan arvostelusta sekä kerätystä datasta Googlen asiakasarvostelujen hallintapaneelista.

Ennen kuin aloitat

Kirjaudu sisään Kauppiaskeskus-tilillesi, niin näet Googlen asiakasarvostelujen keräämiä ja käsittelemiä tietoja. Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten Työkalut-kohdasta Asiakasarvostelujen käyttöönotto.

Yleistä

Googlen asiakasarvostelut ‑hallintapaneelissa on viisi mittaria. Jos haluat tarkastella mittareita maittain, valitse haluamasi maa avattavasta valikosta.

Vastaanotetut osallistumiset

Tästä kohdasta näet, kuinka monta asiakasta on tiettynä päivänä päättänyt ottaa Googlen asiakasarvostelut käyttöön.

Tarjotut kyselyt

Tästä kohdasta näet, kuinka monta kyselyä asiakkaillesi on lähetetty tiettynä päivänä. Osalle suostumuksensa antaneista asiakkaista ei välttämättä lähetetä kyselyä. Huomaa myös, että suostumuksen antamisen ja kyselyn lähettämisen välillä on viive.

Kyselyvastauksia saatu

Tästä mittarista näet, kuinka monta kyselyvastausta asiakkailta on tullut tiettynä päivänä.

Kaupan arvostelu

Tästä mittarista näet kaupan arvostelun, joka näkyy merkissäsi, haussa ja Shopping-mainoksissa esitetyllä ajanjaksolla.

Tuotearvostelut

Googlen asiakasarvostelut ‑hallintapaneelin Tuotearvostelut-osiossa on tietoa siitä, oletko oikeutettu vastaanottamaan tuotearvioita.

Tuotearvioiden tila

Tästä kortista näet, onko tilisi oikeutettu vastaanottamaan tuotearvioita. Jos tili ei ole oikeutettu tuotearvioihin, tähtiarviot eivät näy tuotteiden tiedoissa.

Tuotekyselyvastausten kaavio

Tässä Kauppiaskeskuksen kaaviossa näkyy, kuinka monta tuotearvostelua Googlen asiakasarvosteluohjelman kautta on kerätty päivää kohden.

GTIN-kaavio

Tässä kaaviossa näkyy, kuinka monta GTIN-tunnusta Googlen asiakasarvosteluiden suostumusten kautta on saatu.
Googlen asiakasarvostelut hyväksyy GTIN-tunnuksen, jos se on muotoiltu oikein kansainvälisten standardien mukaisesti ja vastaa Shopping-mainoskuvastossa jo olevaa tuotelistausta.