I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Avstängning av Google Kundrecensioner-konto

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Du kan stängas av från Google Kundrecensioner om du bryter mot deltagandeavtalet, policyerna för funktioner och integritet eller på något sätt manipulerar produktutbudet. Om kontot stängs av får du ett e-postmeddelande. Ett meddelande visas också i Merchant Center-kontot.

Obs! Avstängningen påverkar bara deltagandet i Google Kundrecensioner. Ditt Merchant Center-konto och deltagande i andra funktioner stängs inte av på grund av avstängningen av ditt Google Kundrecensioner-konto.

Så fungerar det

Det här kan du förvänta dig vid avstängning:

• Möjligheten att delta i undersökningar försvinner från webbplatsen inom ett dygn. Om du har integrerat märket kommer det också att försvinna.
  • Användarna får inga fler e-postutskick (inklusive sådana om beställningar som gjorts före avstängningen och som ännu inte har utlösts).
  • Tidigare recensioner ligger fortfarande till grund för ditt individuella omdöme och finns kvar på startsidan för butiksbetyg. Om du vill ta bort recensioner och omdömen väljer du bort butiksbetyg.

Kontakta oss om du vill överklaga avstängningen. Om kontoavstängningen upphävs aktiveras märket, möjligheten att delta i undersökningar och e-postmeddelanden på nytt.