I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Suspensjon av Google Kundeanmeldelser-konto

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du kan bli suspendert fra Google Kundeanmeldelser hvis du bryter avtalen for Google Kundeanmeldelser-deltakelse eller retningslinjene for funksjonen eller personvern, eller hvis du på andre måter manipulerer produkttilbudet. Hvis kontoen din blir suspendert, sender vi deg en e-post. Du får også et varsel i Merchant Center-kontoen din.

Merk: En eventuell suspensjon påvirker bare deltakelsen din i Google Kundeanmeldelser. Merchant Center-kontoen din og deltakelsen din i andre funksjoner blir ikke suspendert som følge av suspensjonen fra Google Kundeanmeldelser.

Slik fungerer det

Ved suspensjon kan du forvente deg følgende:

• Registreringsvinduet for undersøkelsen forsvinner fra nettstedet ditt i løpet av omtrent 24 timer. Hvis du har integrert merket, forsvinner det også.
  • Det blir ikke sendt flere undersøkelser til brukerne på e-post (heller ikke for bestillinger som ble lagt inn før suspensjonen, der undersøkelsen ikke er sendt ut ennå).
  • Den individuelle rangeringen din blir fortsatt basert på tidligere anmeldelser, som forblir tilgjengelige på landingssiden for butikkrangeringer. Hvis du vil fjerne anmeldelsene dine og vurderingen din, må du velge bort butikkvurderinger.

Hvis du vil anke suspensjonen, kan du kontakte oss. Hvis kontosuspensjonen oppheves, aktiverer vi merket, registreringsvinduet og e-postene igjen.