In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Opschorting van Google Klantenreviews-account

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Uw account kan worden opgeschort voor Google Klantenreviews als u de deelnameovereenkomst of het functie- en privacybeleid voor het Klantenreviews-programma schendt of het productaanbod op enige andere wijze manipuleert. Als uw account wordt opgeschort, ontvangt u een e-mail en verschijnt er een melding in uw Merchant Center-account.

Opmerking: Opschortingen zijn alleen van invloed op uw deelname aan Google Klantenreviews. Uw Merchant Center-account en deelname aan andere functies worden niet opgeschort als gevolg van uw opschorting voor Google Klantenreviews.

Hoe het werkt

Dit kunt u verwachten bij een opschorting:

• De aanmeldoptie voor enquêtes verdwijnt binnen ongeveer 24 uur van uw site. Als u de badge heeft geïntegreerd, verdwijnt die ook.
  • Er worden geen extra enquêtes via e-mail gestuurd naar gebruikers (ook niet voor bestellingen die zijn geplaatst vóór de opschorting en die nog niet zijn geactiveerd)
  • Eerdere reviews worden nog steeds gebruikt om uw beoordeling te berekenen en blijven beschikbaar op de bestemmingspagina met winkelbeoordelingen. Als u uw reviews en beoordelingen wilt verwijderen, meldt u zich af voor winkelbeoordelingen.

Als u in beroep wilt gaan tegen de opschorting, neemt u contact met ons op. Als de opschorting van uw account wordt opgeheven, worden uw badge, aanmeldoptie en e-mails weer ingeschakeld.