Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Googlen asiakasarvostelutilin jäädytys

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos rikot Googlen asiakasarvostelut ‑osallistumissopimusta, ominaisuus- tai tietosuojakäytäntöjä tai muokkaat tuotetarjontaa millään muulla tavalla, tilisi voidaan jäädyttää Googlen asiakasarviot ‑ohjelmassa. Jos tilisi jäädytetään, sinulle lähetetään siitä sähköpostia ja Kauppiaskeskus-tililläsi näkyy ilmoitus.

Huom. Jäädytys vaikuttaa vain osallistumiseesi Googlen asiakasarvosteluihin. Kauppiaskeskus-tiliäsi tai muiden ominaisuuksien käyttöä ei jäädytetä, vaikka Googlen asiakasarvostelutilisi jäädytettäisiin.

Näin se toimii

Tämä on odotettavissa jäädytyksen aikana:

• Kyselysuostumusmoduuli lakkaa näkymästä sivustollasi noin 24 tunnin kuluessa. Jos olet integroinut tunnuksen, sekin lakkaa näkymästä.
  • Käyttäjille ei lähetetä enää kyselysähköposteja (tämä koskee myös tilauksia, jotka on tehty ennen jäädytystä mutta joiden kyselyt ovat vielä lähettämättä).
  • Aiempia arvosteluja käytetään arvostelun laskemiseen, ja ne ovat saatavilla kaupan arvostelujen laskeutumissivulla. Jos haluat poistaa arvostelut, poista kaupan arvostelut käytöstä.

Jos haluat tehdä valituksen jäädytyksestä, ota meihin yhteyttä. Jos tilisi jäädytys poistetaan, tunnuksesi, kyselyehdotus ja sähköpostit otetaan uudelleen käyttöön.