Googlen asiakasarvostelutilin jäädytys

Jos rikot Googlen asiakasarvostelut ‑osallistumissopimusta, ominaisuus- tai tietosuojakäytäntöjä tai muokkaat tuotetarjontaa millään muulla tavalla, tilisi voidaan jäädyttää Googlen asiakasarviot ‑ohjelmassa. Jos tilisi jäädytetään, sinulle lähetetään siitä sähköpostia ja Kauppiaskeskus-tililläsi näkyy ilmoitus.

Huom. Jäädytys vaikuttaa vain osallistumiseesi Googlen asiakasarvosteluihin. Kauppiaskeskus-tiliäsi tai muiden ominaisuuksien käyttöä ei jäädytetä, vaikka Googlen asiakasarvostelutilisi jäädytettäisiin.

Näin se toimii

Tämä on odotettavissa jäädytyksen aikana:

• Kyselyehdotusmoduuli lakkaa näkymästä sivustollasi noin 24 tunnin kuluessa. Jos olet integroinut tunnuksen, sekin lakkaa näkymästä.
  • Käyttäjille ei lähetetä enää kyselysähköposteja (tämä koskee myös tilauksia, jotka on tehty ennen jäädytystä mutta joiden kyselyt ovat vielä lähettämättä).
  • Aiempia arviointeja käytetään arviosi laskemiseen, ja ne ovat saatavilla myyjäarvioiden laskeutumissivulla. Jos haluat poistaa arvostelusi ja arviosi, poista myyjäarviot käytöstä.

Jos haluat tehdä valituksen jäädytyksestä, ota meihin yhteyttä. Jos tilisi jäädytys poistetaan, tunnuksesi, kyselyehdotus ja sähköpostit otetaan uudelleen käyttöön.