Onboardingguide

Konfigurera ditt konto

Här kan du läsa mer om hur du registrerar dig för funktionen Google Kundrecensioner i ditt Google Merchant Center-konto.

Obs! Om du redan har ett Google Merchant Center-konto går du vidare till steg två.

1. Skapa ett Merchant Center-konto

1. Besök merchants.google.com.
  2. Klicka på Skapa ett konto och följ anvisningarna för att registrera dig.

Läs mer om att komma igång med Merchant Center

2. Välj att delta i Google Kundrecensioner

1. Logga in på Merchant Center-kontot.
  2. Kontrollera att ditt Merchant Center-konto är verifierat och att du har gjort anspråk på det.
  3. Klicka på Tillväxt i navigeringspanelen till vänster.
  4. Klicka på Hantera program.
  5. Gå till kortet Kundrecensioner.
  6. Klicka på Aktivera för att registrera dig.