Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Registreringsguide

Konfigurer din konto

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne side viser, hvordan du tilmelder dig funktionen Google Kundeanmeldelser på din Google Merchant Center-konto.

Bemærk! Hvis du allerede har en Google Merchant Center-konto, skal du springe til trin 2.

1. Opret en Merchant Center-konto

1. Gå til merchants.google.com.
  2. Klik på Opret en konto, og følg vejledningen for at tilmelde dig.

Få flere oplysninger om at komme i gang med Merchant Center

2. Tilmeld dig Google Kundeanmeldelser

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Sørg for, at din Merchant Center-konto er verificeret og gjort krav på.
Hvis du bruger Merchant Center Next, skal du skifte til den klassiske Merchant Center-oplevelse.
  1. Klik på Vækst i navigationspanelet til venstre.
  2. Klik på Administrer programmer.
  3. Gå til kortet Kundeanmeldelser.
  4. Klik på Aktivér for at tilmelde dig.