Feedspesifikasjoner

Feedoversikt

Med mindre du deltar i Produktrangeringer via Google Kundeanmeldelser må du sende inn en feed hvis du vil vise produktvurderinger og -rangeringer. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du formaterer feeden din for produktrangeringer.

Selv om du sender inn en feed, er det ikke gitt at innholdet ditt vises på Google. Vurderingene dine må alltid være i samsvar med programretningslinjene våre.

Se et eksempel på en feed her

XML-oppsett

I et XML-oppsett får du veiledning om hvordan du strukturerer XML-feeden din. Du kan gjenkjenne et XML-oppsett ved at det har filetternavnet «.xsd». XML-oppsettet for feeder for produktvurderinger er publisert her.

Gå til Google Developers-nettstedet hvis du vil vite mer om XML-oppsettet for produktvurderinger og organisering av feeder.

XML-validering

For å sikre at Google kan behandle feeden din, er det lurt å validere feeden din mot en XML-oppsettsvalidator før du sender inn feeden din.

Hvis du vil ha mer informasjon om validering av feeden din, kan du gå til siden for XML-validering på Google Developers-nettstedet