In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Feedspecificaties

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Feedoverzicht

Als u productreviews en -beoordelingen wilt weergeven, moet u een feed indienen, tenzij u via Google Klantenreviews deelneemt aan productbeoordelingen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw feed voor productbeoordelingen op de juiste manier indeelt.

Een feed indienen is geen garantie dat uw content wordt weergegeven op Google. Uw reviews moeten altijd aan ons beleid voldoen.

Bekijk hier een voorbeeldfeed

XML-schema

Een XML-schema is een leidraad voor het structureren van een XML-feed en heeft de bestandsextensie .xsd. Het XML-schema voor productbeoordelingen vindt u hier.

Ga naar de site van Google Developers voor meer informatie over het XML-schema voor productbeoordelingen en de indeling van feeds.

XML-validatie

Als u er zeker van wilt zijn dat Google uw feed kan verwerken, gebruikt u een XML-schemavalidator voordat u uw feed indient.

Ga naar de pagina over XML-validatie op de site van Google Developers voor meer informatie over de validatie van uw feed.