I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Skicka in produktrecensioner

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Det finns flera sätt att skicka produktrecensioner till Google:

När du bestämmer vilken metod du ska använda för att skicka in produktrecensioner bör du tänka på hur van du är vid att skapa flöden och vilka resurser du har för att underhålla dem. I diagrammet nedan kan du se några fördelar och utmaningar med varje metod.

Fördelar Utmaningar
Merchant Center Hantera processen för att lämna omdömen på egen hand Det kan vara svårt att skapa och skicka XML-flöden utan hjälp
Mellanhand för recensioner Mellanhänder hanterar processen för inlämning av omdömen åt dig Det kan kosta att använda en sådan tjänst
Google Kundrecensioner Kostnadsfri tjänst som ger dig möjlighet att samla in produkt- och butiksrecensioner Ingen möjlighet att importera befintliga produktrecensioner som samlats in från andra källor

Om du väljer att arbeta med en mellanhand för recensioner kan du välja en i listan över kvalificerade mellanhänder.

Lista över kvalificerade mellanhänder

Mellanhänder får ta ut avgifter. Google reglerar inte avgifterna.

Obs! Produktomdömen stöds i alla länder där Shopping är tillgängligt, men alla mellanhänder stödjer inte alla länder. Kom ihåg att bekräfta med mellanhanden att tjänsten finns i ditt land.