I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Interesseskjema for produktrangeringer

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Takk for at du viser interesse for produktrangeringer. Du må ha minst 50 produktvurderinger for å kunne delta. For å finne ut om vi kan samle inn vurderinger for produktene dine, må du fylle ut informasjonen nedenfor:

Merk:

– Du kan bruke dette interesseskjemaet til å sende inn og administrere feeden din for produktvurderinger direkte i Google Merchant Center-kontoen din. Hvis du samarbeider med en godkjent tredjepartsinnsamler av vurderinger, kan du be vedkommende om å sende inn feeden for deg i stedet for å sende inn dette skjemaet. Hvis du trenger hjelp med problemer med en feed for tredjepartsadministrerte vurderinger, kan du henvende deg til innsamleren av vurderinger eller kontakte brukerstøtteteamet vårt her

– Hvis du representerer en virksomhet som samler inn eller leverer tjenester knyttet til produktvurderinger, og ønsker å hjelpe kundene dine med å vise produktvurderingene sine til brukere, kan du sende inn en forespørsel om å bli produktrangeringspartner i stedet. Du hører fra oss innen to uker.

Jobber du med en godkjent tredjepartsinnsamler av vurderinger?