Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotearvioiden kiinnostuslomake

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Kiitos mielenkiinnostasi tuotearvioita kohtaan. Ohjelmaan osallistumiseen tarvitaan vähintään 50 tuotearvostelua. Täytä alla olevat tiedot, jotta saamme selville, voimmeko kerätä arvosteluja tuotteistasi ja miten tietoja voidaan kerätä.

Huomioitavaa

Hakulomakkeen avulla voit lähettää tuotearvostelusyötteesi ja ylläpitää sitä suoraan Google Kauppiaskeskus ‐tililläsi. Jos teet yhteistyötä hyväksytyn kolmannen osapuolen arvostelujen kokoojan kanssa, pyydä heitä lähettämään syötteesi puolestasi lomakkeen lähettämisen sijaan. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen ylläpitämän arvostelusyötteen kanssa, ota yhteyttä arvostelujen kokoojaan tai tukitiimiimme täällä

– Jos edustat tuotearvostelujen kokoojaa tai palveluntarjoajaa ja haluat auttaa kauppiasasiakkaitasi esittämään arvostelujaan käyttäjille, lähetä tämän lomakkeen sijaan tuotearvioiden kumppanuuspyyntö. Otamme sinuun yhteyttä kahden viikon kuluessa pyynnön lähettämisestä.

Teetkö yhteistyötä hyväksytyn kolmannen osapuolen arvostelujen kokoojan kanssa?