Aikuisviihde [adult]

Käytä aikuisviihde [adult] ‑määritettä ilmaisemaan, että yksittäiset tuotteet on tarkoitettu vain aikuisille, koska niissä on aikuisille suunnattua sisältöä, kuten alastomuutta, seksiin vihjaavaa sisältöä tai jos niiden on tarkoitettu edistävän seksuaalista toimintaa.

Meille on tärkeää, mitä tuotteita näytämme asiakkaillemme. Jos liiketoimintamallisi ei ole aikuisille suunnattu mutta myyt yksittäisiä aikuisille suunnattuja tuotteita, sinun pitää merkitä kyseiset tuotteet selkeästi, jotta voimme näyttää soveliasta ja lain mukaista sisältöä verkossa ostoksia tekeville.

Käyttö

Pakollinen, jos tuote sisältää aikuisille suunnattua sisältöä, kuten alastomuutta, seksiin vihjaavaa sisältöä, tai jos sen on tarkoitettu edistävän seksuaalista toimintaa

Jos yksittäinen tuote määritellään käytäntömme mukaan aikuisille suunnatuksi, rajoita kyseinen tuote vain aikuisille käyttämällä aikuisviihde [adult] ‑määritettä. Lue lisää aikuisille suunnattua sisältöä käsittelevästä käytännöstämme.

Jos verkkosivustosi on yleisesti suunnattu aikuisille ja sisältää aikuisille tarkoitettua sisältöä, johon saattaa liittyä alastomuutta, käytä tilitason asetuksia:

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Avaa Työkalut ja asetukset ‑valikko klikkaamalla työkalukuvaketta Tools and setting menu icon [Gear]. Valitse sitten Shopping-mainosten käyttöönotto.
  3. Laajenna Vain aikuisille ‑paneelia ja valitse kohta Sivustollani on ensisijaisesti Googlen käytännössä määriteltyä aikuisille suunnattua sisältöä (esimerkiksi eroottisia alusvaatteita).
  4. Jos merkitset kyseisen ruudun valituksi, sinun ei tarvitse asettaa aikuisviihde [adult] ‑määritettä yksittäisille tuotteille.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Nämä ovat tämän määritteen tuetut arvot:

Kyllä [yes] / tosi [true]

Ei [no] / epätosi [false]

Tyyppi Looginen

Tuetut arvot
(Teksti- ja XML-syötteet)

yes

true

no

false

Tuetut arvot
(Content API ‑syötteet)

true

false

Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

yes

XML-syötteet <g:adult>yes</g:adult>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää arvoksi joko yes [kyllä] tai no [ei]. Jos yksittäinen tuote ei ole suunnattu aikuisille, arvoksi ei tarvitse asettaa no [ei]. Oletamme, että tuote ei ole suunnattu aikuisille, jos et valitse määritettä ja jos sivustoasi ei ole määritetty tilitasolla aikuisille suunnatuksi.
  • Älä näytä aikuisille suunnattuja tuotteita jonkin muun kuin aikuisille suunnatun tuotteen laskeutumissivulla. Jos mainostat myös muita kuin aikuisille suunnattuja tuotteita, varmista, ettei kyseisten tuotteiden laskeutumissivuilla ole mitään aikuisille suunnattua sisältöä. Jos tämä ei ole mahdollista, määritä koko sivustosi tai yksittäiset tuotteet aikuisille suunnatuiksi.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Älä käytä aikuisviihde [adult] ‐määritettä ikäryhmän ilmaisemiseen. Jos esimerkiksi haluat ilmaista, että myyt aikuisten kenkiä etkä lasten kenkiä, käytä ikäryhmä [age_group] ‐määritettä.

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata näitä vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

Jälleenmyyjän määrittämät tuotepaketit