adult [aikuisviihde]: Määritelmä

Käytä adult [aikuisviihde] ‑määritettä ilmaisemaan, että yksittäiset tuotteet ovat tarkoitettu vain aikuisille, koska niissä on aikuisille suunnattua sisältöä, kuten alastomuutta, seksiin vihjaavaa sisältöä tai jos niiden on tarkoitettu edistävän seksuaalista toimintaa.

Meille on tärkeää, mitä tuotteita näytämme käyttäjillemme. Jos liiketoimintamallisi ei ole aikuisille suunnattu mutta myyt yksittäisiä aikuisille suunnattuja tuotteita, sinun pitää merkitä kyseiset tuotteet selkeästi, jotta voimme näyttää soveliasta ja lain mukaista sisältöä verkossa ostoksia tekeville käyttäjille.

Käyttö

Pakollinen, jos tuote sisältää aikuisille suunnattua sisältöä, kuten alastomuutta, seksiin vihjaavaa sisältöä, tai jos sen on tarkoitettu edistävän seksuaalista toimintaa

Jos yksittäinen tuote määritellään käytäntömme mukaan aikuisille suunnatuksi, rajoita kyseinen tuote vain aikuisille käyttämällä adult [aikuisviihde] ‑määritettä. Lue lisää aikuisille suunnattua sisältöä käsittelevästä käytännöstämme

Jos verkkosivustosi on yleisesti suunnattu aikuisille ja sisältää aikuisille tarkoitettua sisältöä, johon saattaa liittyä alastomuutta, käytä tilitason asetuksia:

1. Siirry Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  avataksesi "Työkalut ja asetukset" ‑valikon. Valitse sitten Shopping-mainosten käyttöönotto
  3. Laajenna "Vain aikuisille" ‑paneelia ja valitse kohta "Sivustollani on ensisijaisesti Googlen käytännössä määriteltyä aikuisille suunnattua sisältöä (esimerkiksi eroottisia alusvaatteita)".
  4. Jos merkitset kyseisen ruudun valituksi, sinun ei tarvitse asettaa adult [aikuisviihde] ‑määritettä yksittäisille tuotteille.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Looginen

Tuetut arvot
(Teksti- ja XML-syötteet)

yes [kyllä], true [tosi], no [ei], false [epätosi]

Tuetut arvot
(Content API ‑syötteet)

true [tosi], false [epätosi]
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

kyllä

XML-syötteet <g:adult>kyllä</g:adult>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotettasi voidaan näyttää Googlessa. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Valitse yes [kyllä] tai no [ei]. Jos yksittäinen tuote ei ole suunnattu aikuisille, arvoksi ei tarvitse asettaa no [ei]. Oletamme, että tuote ei ole suunnattu aikuisille, jos et valitse määritettä ja jos sivustoasi ei ole määritetty tilitasolla aikuisille suunnatuksi.
  • Älä mainosta aikuisille suunnattuja tuotteita jonkin muun kuin aikuisille suunnatun tuotteen laskeutumissivulla. Jos mainostat myös muita kuin aikuisille suunnattuja tuotteita, varmista, ettei kyseisten tuotteiden laskeutumissivuilla ole mitään aikuisille suunnattua sisältöä. Jos tämä ei ole mahdollista, määritä koko sivustosi tai yksittäiset tuotteet aikuisille suunnatuiksi.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Älä käytä adult [aikuisviihde] ‑määritettä ilmaisemaan ikäryhmää. Jos esimerkiksi haluat ilmaista, että myyt aikuisten kokoa olevia kenkiä etkä lasten kenkiä, käytä age_group [ikäryhmä] ‑määritettä.

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata sinua koskevia vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskuksen diagnostiikkasivulla.

Kauppiaan määrittämät tuotepaketit