Lähetyksen tunniste [shipping_label]

Ryhmittele tuotteita yhteen määritteellä lähetyksen tunniste [shipping_label], niin voit määrittää tietyt toimitushinnat Kauppiaskeskuksessa. Tähän määritteeseen sisältyviä tietoja ei näytetä käyttäjille.

Voit määrittää tuotteille tunnisteiksi esimerkiksi ylimittainen [oversized], pilaantuva [perishable] tai maksuton toimitus [free_shipping].

How shipping cost could be displayed in your ad

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat määrittää eri toimitushinnat tietyille tuoteryhmille, määritteellä lähetyksen tunniste [shipping_label] voit liittää tunnisteen tietyntyyppisiin tuotteisiin. Jos esimerkiksi haluat tarjota tietyille tuotteille maksuttoman toimituksen, voit lisätä sen kyseisiin tuotteisiin lähetyksen tunnisteella (poistamatta mitään muita kuljetuspalveluita).

Voit määrittää tunnisteen perusteella toimitushinnat Kauppiaskeskus-tilisi asetuksissa käyttämällä toimitusryhmiä. Lue lisää toimitusasetuksista.

Huom. Kun lisäät tuotteelle tunnisteen, lähetykseen lisätään tunnisteen mukainen palvelu. Lisäksi tuotteelle voi valita muita palveluita, kuten Yhdysvaltojen sisäisen toimituksen, tilauksen painoon perustuvan hinnan ja normaalin toimituksen. Lähetyksen tunnisteet ovat täydentäviä palveluita. Kun tuotteelle lisätään tunniste, tuotteen toimitukseen lisätään tunnisteen mukainen palvelu, mutta toimitukseen voi lisätä myös muita palveluita.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

ylimittainen

XML-syötteet <g:shipping_label>ylimittainen</g:shipping_label>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Älä käytä virheellisiä Unicode-merkkejä. Näitä merkkejä syntyy tyypillisesti tiedoston koodausprosessin aikana. Voit välttää ne käyttämällä UTF-8-koodausta. Voit estää koodausongelmat lähettämällä tiedostot pakatussa muodossa. Esimerkkejä virheellisistä Unicode-merkeistä:
    • ohjausmerkit (esimerkiksi U+200D)
    • funktiomerkit
    • yksityiset alueen merkit
    • sijaismerkit
    • käyttämättömät koodipisteet.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Valitse oma määritelmäsi lähetyksen tunnisteelle. Voit valita arvoja, joiden avulla sinun on helpompi määrittää toimitusasetukset Kauppiaskeskuksessa.
  • Käytä ylimittaisten tuotteiden tunnistetta ja määritä toimitusasetukset Kauppiaskeskuksessa, jos kuljetusyhtiösi käsittelee tuotettasi ylimittaisena. Ylimittaisten tuotteiden toimitushintoja ei lasketa automaattisesti, eikä automaattisia kuljetusyhtiöiden hintoja tule käyttää tällaisten tuotteiden kohdalla. Lue lisää toimitusasetuksista.
  • Käytä pilaantuvien tuotteiden tunnistetta (jos toimituksessa tarvitaan esim. kylmäkuljetusta) ja määritä toimitusasetukset Kauppiaskeskuksessa. Lue lisää toimitusasetuksista.
  • Huomaa, että lähetyksen tunnisteet ovat täydentäviä palveluita. Jos määrität tuotteelle samassa maassa useita eri lähetyksen tunnisteita, laskemme tuotteen alimman toimitushinnan tietyssä tilanteessa ja näytämme kyseisen hinnan käyttäjille. Jos käytät esimerkiksi yhtä tunnistetta, joka tarjoaa maksuttoman toimituksen yli 150 USD:n tuotteille, ja toista tunnistetta, jossa hinta määräytyy kuljetusyhtiön laskeman hinnan mukaan, tuotelistauksessasi näytetään maksuton toimitus kaikille yli 150 USD:n tuotteille.

Esimerkkejä

Pilaantuvat tuotteet

beverage container with a MPN tag

Tuotetiedot: 1 gallona täysmaitoa
Määrite Arvo
nimi [title] Täysmaito, 1 gallona
lähetyksen tunniste [shipping_label] pilaantuva [perishable]
lähetyksen pituus [shipping_length] 15 cm
lähetyksen leveys [shipping_width] 15 cm
lähetyksen korkeus [shipping_height] 28 cm
lähetyksen paino [shipping_weight] 4 kg
Ylimittaiset tuotteet
Tuotetiedot: 3-metrinen merikajakki
Määrite Arvo
nimi [title] 3-metrinen merikajakki
lähetyksen tunniste [shipping_label] ylimittainen [Oversized]
lähetyksen pituus [shipping_length] 305 cm
lähetyksen leveys [shipping_width] 76 cm
lähetyksen korkeus [shipping_height] 38 cm
lähetyksen paino [shipping_weight] 20,4 kg