shipping_label [lähetyksen_tunniste]: Määritelmä

Ryhmittele tuotteita yhteen määritteellä shipping_label [lähetyksen_tunniste], niin voit määrittää tietyt toimitushinnat Kauppiaskeskuksessa. Tähän määritteeseen sisältyviä tietoja ei näytetä käyttäjille.

Voit määrittää tuotteille tunnisteiksi esimerkiksi oversized [ylimittainen], perishable [pilaantuva] tai free shipping [maksuton toimitus].

How shipping cost could be displayed in your ad

Käyttö

Valinnainen jokaiselle tuotteelle

Jos haluat määrittää eri toimitushinnat tietyille tuoteryhmille, määritteellä shipping_label [lähetyksen_tunniste] voit liittää tunnisteen tietyntyyppisiin tuotteisiin (esim. oversized [ylimittainen] tai perishable [pilaantuva]). Voit määrittää tunnisteen perusteella toimitushinnat Kauppiaskeskus-tilisi asetuksissa käyttämällä toimitusryhmiä. Lue lisää toimitusasetuksista.

Note: When you add a label to a product, it’ll allow that service while also allowing for all the other services such as US shipping, weight-based, and standard that are available for that product. Shipping labels are additive or inclusive, meaning that adding a label to a product will allow that product to be shipped with that service while still allowing for all the other services.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

ylimittainen

XML-syötteet <g:shipping_label>ylimittainen</g:shipping_label>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi mainoksia voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Tälle määritteelle ei ole vähimmäisvaatimuksia. Muista kuitenkin noudattaa muotoiluohjeita, tai ilmoitettuja tietoja ei voida käyttää.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Valitse oma määritelmäsi lähetyksen tunnisteelle. Voit valita arvoja, joiden avulla sinun on helpompi määrittää toimitusasetukset Kauppiaskeskuksessa.
  • Käytä ylimittaisten tuotteiden tunnistetta ja määritä toimitusasetukset Kauppiaskeskuksessa, jos kuljetusyhtiösi käsittelee tuotettasi ylimittaisena. Ylimittaisten tuotteiden toimitushintoja ei lasketa automaattisesti, eikä automaattisia kuljetusyhtiöiden hintoja tule käyttää tällaisten tuotteiden kohdalla. Lue lisää toimitusasetuksista.
  • Käytä pilaantuvien tuotteiden tunnistetta (jos toimituksessa tarvitaan esim. kylmäkuljetusta) ja määritä tilausasetukset Kauppiaskeskuksessa. Lue lisää toimitusasetuksista.

Esimerkkejä

Pilaantuvat tuotteet

An illustration of a jug of milk with GTIN visible

Tuote Maito
title [nimi] Täysmaito, 1 gallona
shipping_label [lähetyksen_tunniste] perishable [pilaantuva]
shipping_length [lähetyksen_pituus] 15 cm
shipping_width [lähetyksen_leveys] 15 cm
shipping_height [lähetyksen_korkeus] 28 cm
shipping_weight [lähetyksen_paino] 4 kg
Ylimittaiset tuotteet
Tuote Kajakki
title [nimi] 3-metrinen merikajakki
shipping_label [lähetyksen_tunniste] oversized [ylimittainen]
shipping_length [lähetyksen_pituus] 305 cm
shipping_width [lähetyksen_leveys] 76 cm
shipping_height [lähetyksen_korkeus] 38 cm
shipping_weight [lähetyksen_paino] 20,4 kg