pattern [kuvio]: Määritelmä

Määritteellä pattern [kuvio] voit kuvailla tuotteesi kuviota tai graafista painatusta. Jos esimerkiksi T-paidassa on urheilujoukkueen logo, voit asettaa arvoksi vaikkapa "Bears" tai "Tigers". Tämän tiedon avulla voidaan luoda tarkkoja suodattimia, joita käyttäjät voivat käyttää hakutulosten rajaamiseen. Jos tuotteestasi on saatavilla useita eri kuvioversioita, kerro tieto tällä määritteellä.

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Käyttö

Pakollinen kaikille tuotteille, jotka vaihtelevat kuvion mukaan

Valinnainen kaikille tuotteille, joissa kuvio on keskeinen, erottava ominaisuus

Jos kuvio on tuotteessasi olennainen ominaisuus, käytä tätä määritettä. Esimerkiksi samasta mekosta voi olla saatavilla pilkullinen, raidallinen ja paisley-kuvioinen versio. Suosittelemme pattern [kuvio] ‑määritteen käyttämistä erityisesti siinä tapauksessa, että asiakkaat saattavat etsiä tuotettasi tai tehdä ostopäätöksen kuvion perusteella.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Rajoitukset 0–100 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Raidallinen

XML-syötteet <g:pattern>Raidallinen</g:pattern>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi mainoksia voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää tuotteesi kuvio tai painatus. Älä lisää arvoja, jotka kuuluvat muihin määritteisiin, kuten color [väri], size [koko] tai material [materiaali].
  • Lisää määrite pattern [kuvio] kaikille tuotteille, joiden kuvio vaihtelee. Käytä tätä määritettä, kun tuotteestasi on saatavilla useampia versioita, jotka eroavat kuvion mukaan (esim. pilkut ja raidat). Valitse jokaisen version item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] ‑määritteelle sama arvo.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä helposti ymmärrettäviä arvoja. Lisäämäsi arvo voidaan näyttää käyttäjille, joten vältä lyhenteitä tai sisäisiä termejä. Älä käytä esimerkiksi arvoa pilk, jos tarkoitat pilkkuja. Jos tarkoitat raidallista paitaa, älä lähetä arvoa raidall
  • Älä käytä arvoja, joissa ei mainita kuviota. Tämä määrite on valinnainen, joten älä käytä sitä, jollei se ole tuotteesi kannalta relevantti. Älä esimerkiksi käytä arvoja puuttuu, eiole, monta tai muu.

Esimerkkejä

Versiot

Jos tuotteestasi on saatavilla useita eri kuvioversioita, käytä omaa pattern [kuvio] ‑määritettä kullekin versiolle.

Tuote Lyhyt mekko – raidallinen
pattern [kuvio] raidallinen
color [väri] musta/harmaa
size [koko] 38
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 12345

Tuote Lyhyt mekko – pilkullinen
pattern [kuvio] pilkullinen
color [väri] musta/harmaa
size [koko] 38
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 12345

Tuote Lyhyt mekko – kalanruotokuvioinen
pattern [kuvio] kalanruoto
color [väri] harmaa
size [koko] 38
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 12345

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Vaatteet
Tuote T-paita Bears-logolla
title [nimi] Miesten Bears-T-paita – sininen – XL
pattern [kuvio] Bears
size [koko] XL
gender [sukupuoli] mies
color [väri] sininen

Tuote T-paita Tigers-logolla
title [nimi] Naisten Tigers-T-paita – harmaa – L
pattern [kuvio] Tigers
size [koko] L
gender [sukupuoli] nainen
color [väri] harmaa

Tuote Lyhyt mekko
pattern [kuvio] pilkullinen
color [väri] musta/valkoinen

An illustration of a woman wearing a polka dot dress

Kylpyhuonetarvikkeet

Kuvio voi olla asiakkaalle ratkaiseva tekijä, kun hän tekee ostopäätöksensä suihkuverhosta, pyyhkeistä tai muista kylpyhuonetarvikkeista.

Tuote Raidallinen suihkuverho
pattern [kuvio] raidallinen
color [väri] vihreä/valkoinen

Tuote Kukallinen suihkuverho
pattern [kuvio] kukkakuvio
color [väri] violetti/vihreä/valkoinen

Tuote Suihkuverho, Yhdysvaltain lippu
pattern [kuvio] Yhdysvaltain lippu
color [väri] punainen/sininen/valkoinen
Huonekalut

Kuvio voi olla asiakkaalle ratkaiseva tekijä huonekaluostoksilla.

Tuote Mid-century modern ‑tyylin sohva
pattern [kuvio] kalanruoto
color [väri] ruskea

An illustration of a couch with product staging