Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Oma tunniste 0–4 [custom_label_0–4]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Omien tunnisteiden (oma tunniste 0 [custom_label_0] – oma tunniste 4 [custom_label_4]) avulla voit luoda erityisiä suodattimia Maksimitulokset- ja Shopping-kampanjoitasi varten. Käytä näitä suodattimia tuoteryhmien raportointiin ja hintatarjouksiin. Tähän määritteeseen sisältyviä tietoja ei näytetä asiakkaille.

Voit esimerkiksi merkitä tuoteryhmän kausi- tai tarjoustuotteiksi tai merkitä sen myyntihinnan.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos mainostat tuotteitasi Google Adsin Maksimitulokset- tai Shopping-kampanjoissa, ryhmittele tuotteet raportointia ja hinnoittelua varten käyttämällä omia tunnisteita.

Omien tunnisteiden määritteet on numeroitu 0–4:

• Oma tunniste 0 [custom_label_0]
  • Oma tunniste 1 [custom_label_1]
  • Oma tunniste 2 [custom_label_2]
  • Oma tunniste 3 [custom_label_3]
  • Oma tunniste 4 [custom_label_4]

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit. Suositus: vain ASCII-merkit), arvojen merkkikoolla ei ole väliä.
Rajoitukset

1–100 merkkiä, enintään 1 000 yksilöllistä arvoa koko tilissä kullekin tuotetietojen oma tunniste ‑määritteelle (enimmäismäärä yhteensä 5 000 tunnistetta)

Toistuva kenttä Ei, mutta voit luoda enintään viisi omaa tunnistetta, jotka on numeroitu oma tunniste 0 [custom_label_0] – oma tunniste 4 [custom_label_4]

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Teksti (TSV)

summer

XML (syötteet) <g:custom_label_0>summer</g:custom_label_0>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Lisää vain 1 arvo kullekin oma tunniste ‑määritteelle.
  • Voit luoda tililläsi jopa 1 000 yksilöllistä tunnistetta kutakin tuotetietojen oma tunniste ‑määritettä kohti (yhteensä enintään 5 000 tunnistetta, 1 000 tunnistetta määritettä kohti). Jos lisäät tunnisterajan ylittymisen jälkeen tuotteita, joilla on oma tunniste, näitä ylimääräisiä tunnisteita ei huomioida raportoinnissa ja hintatarjouksissa. Jos tuotteille on lisätty tunnisteita rajan ylittymisen jälkeen, niiden kuuluvuus tuoteryhmiin arvioidaan ikään kuin ylimääräistä tunnistetta ei olisi asetettu. Voit korjata ongelman vähentämällä yksilöllisten tunnisteiden määrää ja lähettämällä tuotetiedot uudelleen.
  • Käytä tuotetietojen oma tunniste ‑määritteitä vain Maksimitulokset- tai Shopping-kampanjoissa. Käytä Display-verkoston dynaamisissa uudelleenmarkkinointikampanjoissa Display-mainosten tuoteryhmittelytunniste [ads_labels]- ja Display-mainosten tuoteryhmittely [ads_grouping] ‑määritteitä.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Luo enintään viisi omaa tunnistetta kullekin tuotteelle custom_label_0custom_label_4
  • Valitse oma määritelmä kullekin viidestä omasta tunnisteesta. Voit lisätä arvot kuhunkin tuotteeseen Kauppiaskeskus-tililläsi määritelmäsi mukaan.
  • Syötesäännöillä voit määrittää omia tunnisteita automaattisesti niiden arvojen perusteella, jotka olet jo antanut tuotetiedoissasi. Jos haluat esimerkiksi, että oma tunniste edustaa eri hintaluokkia, voit asettaa säännön, joka lisää automaattisesti tietyn arvon oma_tunniste_0 [custom_label_0] ‑määritteeseen hintaluokan perusteella. Voit esimerkiksi käyttää seuraavia tunnisteita: 0–5, 5–10, 10–20, 20+.

Esimerkkejä

Omien tunnisteiden määritelmät

Luo omille tunnisteille omat määritelmät ja lisää vain yhdentyyppisiä tunnisteita määritettä kohti. Määritelmää ei lisätä Google Adsiin tai Kauppiaskeskukseen, mutta voit sen avulla ymmärtää, mitä arvoja sinun täytyy sisällyttää.

Määrite custom_label_0
Määritelmä Kausi
Esimerkkiarvot Talvi, kevät, kesä, syksy

Määrite custom_label_1
Määritelmä Myyntitaso
Esimerkkiarvot Hyvä myynti, heikko myynti

Määrite custom_label_2
Määritelmä Hintaluokat
Esimerkkiarvot 0–5, 5–10, 10–20, 20+

Määrite custom_label_3
Määritelmä Marginaali
Esimerkkiarvot Pieni marginaali, suuri marginaali

Määrite custom_label_4
Määritelmä Julkaisuvuosi
Esimerkkiarvot 1998, 2000, 2010, 2016
Esimerkkiarvot

Voit lisätä jokaiselle ilmoittamallesi tuotteelle vain yhden tunnisteen (esimerkiksi "kesä") määritettä kohti (esimerkiksi oma tunniste 0 [custom_label_0]). Jos siis haluat tuotteelle useita tunnisteita, sinun on lisättävä oma tunniste ‑määritteitä.

Muista, että jokainen näistä määritteistä on valinnainen. Lisää siis oma tunniste vain, jos siitä on sinulle hyötyä.

Tuotetiedot: Google Malibu ‑aurinkolasit

Määrite

Arvo

Oma tunniste 0 [custom_label_0]

Kesä

Oma tunniste 2 [custom_label_2]

Oma tunniste 4 [custom_label_4]